Upean Muhun reissun jälkeen keskityttiin Hepsulan kanssa tokoiluun, sillä kokeet lähestyvät uhkaavasti. Maanantaina treenattiin ihan kotipihalla. Suht. ok taisi liikkeet mennä. Ruutu löytyi edelleen hienosti :) Taidettiin tehdä muut liikkeet paitsi hyppyä, kun ei ole estettä. Perusasenosta muistutettiin edelleen.

Tiistaina saatiin treenikaverikin ja ajeltiin Kaarihallien pihalle treenailemaan. Kuvassa Hessu odottaa, että pääsis hommiin. Käytiin ennen treenejä 15 min metsälenkki ja katseltiin kun tokoryhmä treenaili.

kolme0-normal.jpg

Kuva sateisesta paikkamakuusta, Hessu keskellä.

kolme-normal.jpg

Treenattiin irti paikkamakuuseen siirtymistä, ja sieltä pois siirtymistä (välillä ekana, välillä tokana). Treenattiin myös sitä, että Hessun viereistä koiraa palkataan todella äänekkäästi paikkamakuun jälkeen jne. Ei oltu piilossa kovin pitkää aikaa, hyvin pysyivät. Pariin kertaan taisi Hessu pyöräyttää häntäänsä ja välillä laski pään maahan.

Liikkeestä istuminen oli hyvä. Seuraamisetkin ihan ok, perusasennon kanssa tarkkana! Luoksetuloa vierekkäin niin, että viereinen koira kutsuttiin suoraan sivulle, sitten vasta Hessun vuoro pysäytyksillä. Ensimmäisellä kerralla Hessu lähti, kun toista koiraa kutsuttin, mutta tämän jälkeen oli tarkkana ja meni hyvin. Pysät ihan ok takapalkalla. Pari kertaa myös mun kierrosta palkalle ja mun kierrosta pysäytys.

Tunnarissa sähläs ja toi ensin väärän, vasta sitten keskittyi ja tokalla toi hienosti oman. Täytyy vielä ennen koetta tehdä rauhassa omalla kotipihalla pariin kertaan. Puu- ja metallinouto tasamaalla ok. Kotona voisi myös vielä tehdä ruudun kertaalleen ennen koetta. Kaukoja tehtiin ensin läheltä ja sitten pitkältä matkalta, reippaasti vaihtoi. Nyt on ruokakuppi takapalkkana tehnyt todella hyvin vaihdot.

Eilen oltiin Hessun kanssa paimennuskoulussa, siitä lisää myöhemmin.