Tänään tuli tokokisojen kisakirje, joten oli pakko ottaa vähän treeniä Frodon kanssa. Alotettiin metallinoudoilla. Ekalla kerralla oli tulossa suoraan sivulle kapulan kanssa, mutta otin askeleen taakse ja muistutin, että se luovutus eteen. Toistettiin vielä pariin kertaan. Frodolla on oikein tiukka ja hyvä ote metallikapulasta. Jostain syystä Frodo tuli hiukan vinoon mun eteen luovutuksessa ja sain melkein joka kerta korjata sen asennon suoraksi. Tiiviisti kyllä tulee, mutta saisi tulla myös suoraan.

Sitten otin hyppynoudot (laitoin esteen niin korkeeksi kun sain) ja lähetykset paljon normaalia pitemmältä. Oikein hyvin meni ja nyt myös kapulan luovutukset olivat suorempia.

Sitten ruutuun juoksu pitkältä ja käskyllä seiso -ruutuun. Se olikin aivan täydellinen ja kävin palkkaamassa ruutuun. Otin kuitenkin vielä ruutuun juoksun ja vapautuksen suoraan lelulle.

Liikkeestä istuminen oli hieno ja palkkasin pallolla heti kun istui.

Kaukokäskyjä kaukaata ja läheltä. Läheltä sain jopa seiso - istu onnistumaan hyvin.

Lopuksi tunnareita. Suht. hyvin meni, yhdellä kerralla Frodo oli liian innoissaan eikä malttanut haistaa vaan lähti tuomaan väärää. Viimeiset kuitenkin oikein hyvin.

Otin myös pariin otteeseen ihan perusasentoon tulemista ja siinä olemista ja palkkasin kun piti hyvää kontaktia. Muuten ei seuraamista otettu kuin liikkeestä istumisen yhteydessä.

Maanantaina alkaakin viralliset toko-treenit ja ihan uudella kentällä. Siellä täytyy ottaa paikalla makaaminen kisatyyliin, luoksetulo (täytyy katsoa pitääkö sitää seisomaan pysähtymistä vähän hinkata) ja jos vaikka saisin liikkeenohjaajan avustuksella tunnaritkin otettua. Sen jälkeen en taida ennen kisoja hirveesti treenata.

Huomenna pitäisi olla Frodolla hieroja, mielenkiinnolla odotan.