Mukaan eilisiin treeneihin lähti sitten vain Milo-otus. Oltiin isolla hiekkakentällä.

Alkuun treenailtiin ihan keskenämme ja tehtiin seuraamispätkiä. Kiinnitin nyt huomiota palkkaamiseen ja nami oli seuratessa mun oikeassa kädessä ja kun Milo seurasi hienosti hyvässä kohdassa nami selän takaa vasempaan käteen ja annoin sen Milolle niin, että mun käsi oli kiinni omassa reidessäni. Tämä tuntui toimivan tosi hyvin ja Milon seuraaminen oli tiivistä ja suoraa. Kunhan Frodo palaa treenitauolta täytyy tämä palkkaus toteuttaa myös sen kohdalla.

Sitten tehtiin Milon kanssa jäävät eli istuminen ja maahanmeno. Palasin molemmissa palkkaamaan namilla koiran luokse.

Eteentuloja jälleen niin, että mulla nami suussa. Alkuun läheltä ja lopuksi jo ihan täydeltä luoksetulomatkaltakin. YES, ei tullut Milolle yhtään hutia vaan jokaisella kerralla tuli hyvin eteen istumaan. Oliskohan tämä nyt vihdoin mennyt perille ;) Hiukan kyllä hirvitti, kun se täyden matkan luoksetulossa lähti täysillä tulemaan (jäi vain isot kuopat siihen kohtaan mistä lähti), mutta hyvin se (onneksi) sai jarrutettua ennen minua.

Sivulle siirtymiset olivat myös poikkeuksellisen hyviä Milolle. Hyvä, hyvä.

Tässä välissä Milolle yksi eteenmeno lelulle. Milo olikin innoissaan. Hiukan joutui tämän liikkeen jälkeen muistuttamaan oikeasta seuraamispaikasta, kun Milo pyrki edistämään (oli lähdössä sinne eteenmenoon uudestaan).

Milon paikallamakuun ajan tottisteli Laura & Miki. Milo pysyi hyvin, vaikka Laura innosti Mikiä välillä haukkumaankin. Mikin luoksetulon Laura teki niin että koirat olivat nenät samaan suuntaan. Ennen koiran kutsumista laura hyppeli, taputteli käsiä ym. ja sitten kovallä äänellä "TÄNNE". Tässä kohtaa Milo oli nytkähtänyt selkeästi, mutta EI lähetnyt (JEE). Minä painelinkin sitten palkkaamaan ja kehumaan :)

Sitten laitoin Milon kontin seinään kiinni ja menin piiloon. Milo jäi seisomaan. Laura ja Miki ohitteli Miloa eri suuntiin ja ihan metrin päästä. Lauralla oli jopa pallokin välillä kädessä. Milo oli vain katsellut sinne suuntaan minne minä hävisin eikä päästänyt edes mitään ääniä :) Viimeisen kerran juuri kun toinen koirakko oli Milon kohdalla palasin keuhuen ja palkkasin lelulla.

Toimittiin sitten seuraavaksi Haralle samanlaisena häiriökoirana, kun Hara laitettiin kiinni. Eipä ollut ohittelemisen kanssa mitään ongelmia ja mentiin ihan metrin päästä Milon kanssa.

Loppuun vielä Milolle sen rakstama eteenmeno uudestaan. Hyvin malttoi seurata ennen eteen lähetystä :)

Olipa Milo kivassa vireessä, toivottavasti on myös siellä tulevassa BH -kokeessa!

Illalla koirien kanssa lenkillä huomasin Frodon TAAS ontuvan :( Voihan itku!! Illalla pidin Frodolla vielä toista tuntia Back on Trak -loimea ja Frodo tuntui nauttivan siitä kovasti (nukkui kun tukki). Yöksi en sitä kuitenkaan viitsinyt jättää. Tänään sitten katsotaan mitä hieroja on mieltä ja myös mietittävä perutaanko lauantain kisat.

Sunnuntaina alkaakin mun ratsastustunnit (jee).