Frodo oli viime lauantaina minulla koulussa mukana ja treenattiin koulutyötä 25 minuuttia. Tämä on kyllä erittäin opettavaista, kun pari kouluttajaa ja muut oppilaat ovat tarkkana kommentoimassa.  Sunnuntaina Frodo oli opiskelukaverilla treenaamassa myös 25 minuuttia ja ihan uutta asiaa. Olipa tosi mukava nähdä oma koira toisen ohjaajan käsissä :) On se fiksu koira ;)Frodo olikin kyllä eilen illalla tosi väsynyt, oli joutunut koiraparka ajattelmaan ja olemaan muutenkin tarkkana.

Nyt on sekä Frodon että Milon kanssa yksi käytännön koulujuttu kesken. Täytyy tänään treenata molempien kanssa kotipihalla ja katsoa sitten voiko näitä jo huomenna tehdä kentällä vai treenataanko kentällä ihan taviksia tokojuttuja.Toivottavasti saadaan kentälle treenikavereita!

Perjantaina olin ratsastamassa, koska sunnuntaina en koulun takia päässyt. Kenttä oli erittäin kurainen ja menin Kotsulla. Siinä kyllä rapa roiskui aika urakalla. Muuten meni hyvin, mutta en oikein saanut pidätteitä Kotsulle läpi, pyrki vaan kaahaamaan. Täytyy muistaa seuraavalla kerralla nojata vaikka hiukan korostetusti taakse, jotta en kallistu liiaksi eteenpäin. Kotsu on kovin herkkä kaikille avuille.