Hessun kanssa taas tunnaritreeniä. Alla kuva siitä, kuinka lähelle kapulakasaa "oma" on jo saatu ja kuinka se oli jo hiukan näkyvissä. Nuoli osoittaa "oman" kohtaa.

tunnarit-normal.jpg

Toisessa kuvassa näkyy liike kokonaisuutena (Hessu hiukan lähempänä kuin normaalisti, että mahtui kuvaan). Minä seisoin tuossa punaisen ruksin kohdalla. Nuoli näyttää "oman" ja muut kapulat ovat suunnilleen tuon ruksin kohdalla Hessun edessä.

Kapuloi-normal.jpg

Hienosti meni, kerran Hessu nosti väärän kapulan, mutta otin sen vain pois ja tehtiin uudelleen alusta, jolloin hienosti.

Treenattiin myös niitä kaukoja maasta - seiso, seiso -maahan, istu -seiso, seiso - istu. Aivan siis alkeita joka vaihdoissa, hiukan kyllä hankalaa, mutta joskos se siitä...

Liikkeestä maahan ja seiso, molemmat hyvin. Lisäksi liikkeestä seiso ja sen jälkeen, kiertelin ja kaartelin Heben ympärillä ja Hessun piti pysyä paikallaan. Seuraamispätkä, joka hyvin ja ennen viimeistä pysähdystä sanoin "sivu" ja palkaa hyvästä sivulla istumisesta.

Noutoa tehtiin myös, otin namin esille, kun tuli kapulan kanssa, joten ei pureskellut lainkaan. Kerrankin teki ihan rauhassa noudot.

Kaukot 10 metrin päästä. Tehtiin vain maasta - istu -maahan - istu ja namipalkka lensi suoraan Hessun suuhun.

Frodo ja Milo saivat myös hakea piilotettua "omaa" kotikalliolla. Komensin molemmat istumaan, kävin piilottamassa kapulan ja annoin toiselle luvan etsiä. Toisen piti odottaa ja sitten uudestaan toisinpäin. Hyvin malttoivat, paitsi kapulan luovutuksessa piti ängetä mukaan :) Innoissaan pojat olivat. Hessu veti hirveällä hepulilla ympäri kalliota ja piti vähän pidätellä Miloa, jotta ei lähtenyt mukaan juoksuun.