Ennen hakutreenien alkua tein Frodolle kahden esineen esineruudun. Tallasin täyssyvän ruudun, mutta vain noin puolet täydestä leveydestä. Toinen esine vasempaan takakulmaan kivenkoloon ja toinen keskivaiheille ruutua takalinjalle puunjuurien alle. Frodo toimi loistavasti ja ekalla pistolla tuli ensimmäinen esine, hyvä luovutus ja toisella pistolla toinen esine ja hyvä luovutus. Palkkasin molempien esineiden jälkeen juustonamilla.

Hakutreeneissä Frodo otettiin radalle toisena. Keskityttiin rullan tuontiin ja tehtiinkin sellainen treeni (tehty kerran aikaisemminkin) että ennen aluetta oli keskilinjan molemmin puolin ukko ja lähetin ensin oikealle ja Frodo toi irtorullan hienosti mun eteen, odotin hetken ja sitten irti käskyllä rulla irti ja namia palkaksi. Sitten sama vasemmalle jne. kolme kertaa molemmille puolille. Näytöille ei menty laisinkaan. Ainoastaan kerran pudotti rullan muuten rulla pysyi oikein napakasti suussa vielä mun edessäkin. Viimeksi tämä tehosi todella hyvin siihen, että pudottaa kiintorullan kun tulee keskilinjalle, toivottavasti nytkin tehoaa. Otetaan seuraavissa treeneissä irtorullailmaisut ja edelleen keskitytään tähän rullan tuontiin ja taidan palkata aina silloin tällöin siitä rullan käteen tuomisesta.

Sitten siirrytiin radalle ja lähetys vasemmalle. Frodo lähti hyvin ja teki hyvän tyhjän. Palkaksi kehut ja lähetys siitä kohdasta mistä tuli keskilinjalle (jälleen siis vasemmalle). Sitten löytyikin ukko ja suora palkka. Maalimiehen kanssa leikkivät keskilinjalle asti. Eipä muuta tällä kertaa.

Milolla kävi taas naisvieraita ja pari iltaa onkin kulunut heilastelun merkeissä. Huomenna Frodolla tokon maneesitreenit ja Milolle jälleen "naisvieras" luvassa.