Eilen pääsi Frodo Milon tottistreeneihin, kun Milo vielä hiukan ontui vasenta etujalkaansa.

Näytin Frodolle sen lelua ja laitoin sen maahan. Sitten otettiin seuraamista niin, että meitä käskytettiin pitkiä matkoja ja käskyttäjä sanoi aina kun Frodo oli juuri oikeassa kohdassa ja silloin kehaisin. Lopuksi vapautin lelulle. Innoissaan Frodo kyllä seuraa vaikka kentällä oli suhteellisen pitkä heinä ja tosi kuuma. Ei jätätä yhtään päinvastoin nyt tuppaa edistämään.

Sitten otettiin ihan kahden askeleen seuraamista vasemalle, eteen, oikealle (oikealle mennessä joudun edelleen namin avulla ohjaamaan suoraan perusasentoon, muuten jäisi vinoon). Taakse seuraaminen oli ihan mahtavaa :)

Sitten tahkottiin taas sitä tunnistusnoutoa, mistä ei meinannut tulla mitään. Mutta uskokaa tai älkää sain lopuksi niin hyvät neuvot, että Frodo ensimmäisen kerran taisi hoksata mistä on kyse. Se nimittäin omaan tyyliinsä meni ekalle kapulalle (haistoi sitä) ja sitten sille "omalle" kapulalle ja haistoi sitä, totesi että tämä se on ja toi minulle. Yes, nyt jatkan tällä uudella tyylillä. Suurkiitos treeniryhmälle. Löytyi vihdoinkin sellainen tapa, jonka Frodo ymmärtää.

Otin sitten vielä Frodolle eteenmenon ja  pari kertaa A-esteen (noudettavana lelu).Hyvin on A-este Frodolla muistissa.