Ollaan me vähän treenattukin, käytiin maanantaina Hessun kanssa sadetreeneissä Veikkolan koulun kentällä. Siellä oli meidän kerhon vapaatreenivuoro, mutta muita ei ollut paikalla. Tehtiin ruutua lähietäisyydeltä ja eri puolilta. Pariin kertaan myös pitkältä matkalta juoksuja ruuutuun suoraan lelulle. Kovasti se Hessu noissa lähiruuduissakin vielä pysähtyy ja jää katsomaan minua ja vasta sitten menee ruutuun. Ruudun sisäpuolellle kun meni, niin "hyvä" ja nami. Oli siellä seassa hyviäkin ruutuun juoksuja, mutta harjoitusta tarvitaan ja paljon.

Luoksetuloa, sivupalkkana kongo. Alkuun taas hidastusta ym. mutta sain sitten tulemaan tasaistakin laukkaa suoraan luokse ja vapautus vasta mun luota lelulle. Seisomisia vasta hyvästä vauhdista ja ihan mun lähellä.

Noudossa taas lopussa sitä kapulan pitämistä (vastaan vetämistä)  ja hyvästä pitämisestä palkka. Taidettiin vähän tehdä seuraamistakin ja sitten likomärkinä kotiin.

Eilen kotipihalla taas luoksetuloa samalla tavalla, paitsi myös pariin kertaan käsimerkillä stoppi AVO -tyyliin. Tasamaanoudot hyvät ja piti hyvin, kunhan alkuun pari kertaa vedin vastaan. Hyppynoutoa ei Hebe olisi millään malttanut tehdä, kun lempikongo oli vieressä. Pysähteli ja tuijotti kongoa kokoajan..huoh. Ensi kerralla ei mitään leluja näkyvillä hypyn aikana. Täytyy lelupalkkaluoksetulotkin tehdä vasta viimeisenä.

Ruokakupilla tehdään jo hienosti 15 metristä AVO -tyyliin kaukot. Mä en nyt ole saanut itsestäni irti, että olisin treenannut niitä VOI -kaukoja, kun ne tuntuu jotenkin niin ylitsepääsemättömiltä ne vaihdot...huoh. Hessu vaan venkoilee joka suuntaan, eikä yksikään jalka pysy paikalla, vaikka olisi nami kiinni nenässä.  Ruokakupin kanssa on tehty myös paikkamakuuta sekä seuraamista ja kontaktia.

Treenirintamalla on nyt kyllä laiskoteltu ja vakihallivuorokin loppui. Täytyy nyt kuitenkin vähän ryhdistäytyä, kun ilmotin Heben vielä yhteen tokon AVO -kokeeseen...jos sitten kuitenkin yritettäisiin saada se TK2.