Lauantai iltapäivä ja ilta vietettiin koirahieronnan merkeissä. Mari tuli hieromaan koko koiralauman  Kuva-arkistosta löytyi tämä kesäinen Frodon hierontakuva.

Ensin oli vuorossa Hessu. Pahin jumi taisi löytyä selästä, mutta jumeja oli kyllä siellä täällä. Alkuun Hessu pisti vastaan, mutta kun huomasi miten hyvä tunne tuli jumien purkamisesta se rentoutui. Ilmoitti kyllä aina kipeän kohdan selvästi. Hessua hierottiin pitkään ja hartaasti ja saatiinkin jumit hyvin auki. Toiseen kylkeen oli ilmeisesti saanut kunnon tällin, eikä ihme kun juoksee kylki edellä päin Miloa. Myöskin kaulan ja niskan alueella jumitti, mikä lienee peräisin siitä, että raahaa ja kantaa valtavia "puita" ja sitten vielä juoksee niin, että ne osuu toisiin puhin ym. Tassujen hieromisesta ei tykkää, mutta saatiin nekin kyllä ihmeen hyvin hierottua. Toivottavasti pysyy nyt vetreänä.

Frodo oli toisena hierottavana ja voi että se nautti :) Pahoja jumeja ei tainnut ollakaan ja pienemmät saatiin hyvin auki. Frodo on siitä erilainen hierottava, että se ihan itse taroaa hierojalle kohtia mistä pitäisi hieroa. Upeeta, että Frodolla ei pahasti jumittanut.

Milo olikin jo poskilihaksista lähtien ihan jumissa. En olisi uskonut että rentoutuu niin hyvin hierottaessa, sillä välillä oli isoja jumeja. Milohan kertoo äänellä, että mihin koskee ja hieroja sanoikin, että sellaista koiraa on helppo hieroa. Koira ilmoittaa vikumalla missä tuntuuu liikaa ja hieroja sitten osaa keventää eikä ota liian kovasti. Ei ainakaan tarvitse pelätä että tällainen koira näykkäisisi tai purisi, kun huomioi koiran ilmoittamat kipeät kohdat. Milonkin jumeja saatiin todella hyvin auottua, mutta selässä oli niin paha jumi, että otetaan uusi hieronta parin viikon päähän ja mahdolilsesti siihen kohtaan kokeillaan myös akupunktiota.

Tuntikausiahan siinä meni kolmen koiran kanssa, mutta kyllä se on luksusta saada hieroja kotiin hieromaan koko koiralauman kerralla :)

Luulin jo tästä kamalasta flunssataudista parantuneeni, mutta yllättäen se pahenikin ja tänään on sitten pakko mennä lääkäriin :( Toivottavasti ei kuitenkaan mitään keuhkokuumetta ole, mitä tuntuu olevan hurjasti liikkeellä....