Eilen aamulla Hessu teki aamuruualla kaukot 10 metrin päästä, iltaruualla taas paikkamakuu ulkona. Nyt aamulla ruokakipolle pääsi pelkästä maasta - istu 5 metrin päästä. Eilen tehtiin vielä metsälenkillä luoksetulon stoppia, vasta kolmas kerta oli hyvä ja siitä namipalkka ja kehuja. Noudot tuntuivat eilen taas ihan hyviltä, normaalilta Hessulta huiman kuumasta säästä huolimatta. Hyppykin sujui ja vaan kerran ajautui liian sivuun. Joskaan en nyt tuota hyppyä jaksa hirveästi hioa, kun sitä ei tuollaisena enään voittajassa ole.

Olen myös opettanut Hessulle sivulla ympäri kiertämisen, saan sen (ehkä) sillä keskittymään minuun ennen kehään menoa. Jalkojen välissä pujottelua voisi myös taas muistutella Hessulle. Hiukan kyllä hirvittää, miten koe tänään menee. Sadesäätä taitaa olla, mutta ei onneksi kylmä sää.

Eilen oli niin upea ja kuuma ilma, että meillä oli kaikki koirat, kissat ja kilpikonna ulkona pitkään. Illalla olikin sitten tosi väsyneitä nelijalkaisia :) Minäkin innostuin pesemään auton ja myös imuroimaan sen (olikin kyllä imuroinnin tarpeessa talven jäljiltä).