Sunnuntaina, kun tultiin Frodon kanssa leiriltä olin aika puhki. Onneksi Milolle ja Frodolle tuli riehuntakaveriksi Niki -koira. Juoksivat sitten tunnin verran ympäri meidän pihaa kaikki kolme. Milo ja Frodo olivatkin sitten niin puhki (ja minä myös) että ei tehty enää pitkää iltalenkkiä, kunhan käytiin tuossa lähimetsikössä.

Eilen ei varsinaisesti treenailtu mitään. Lenkille lähtiessä laitoin taas Frodon ja Milon makaamaan 15 metrin päähän, kun vein roskat. Kun palasin koirien luokse kävelin kerran molempiin suuntiin niiden ympäri, ennen vapautusta. Ensimmäisen kerran Milokin kesti tämän pyörimisen (hyvä). Palkaksi sitten remmit kiinni ja lenkille (ovat aina niin innoissaan, kun pääsevät hihnaan). Loppulenkki tultiin kyllä sitten metsän kautta.

Tänään minulla itselläni on tentti, mutta huomenna on sitten Frodon hakutreenit ja suunnitelmat on valmiina. Tarkoituksena on laittaa avoluokan radalle neljä maalimiestä. Frodolla kiintorulla kaulassa ja palkat suorapalkkana. Minä en tiedä missä ukot ovat (joskin päätettiin, että jompaan kumpaan etukulmaan laitetaan ukko). Koitetaan saada oikein innostava treeni ja mahdollisuuksien mukaan reippaita ylilähetyksiäkin. Tyhjiä tulee pakosti joukkoon, mutta niitä ei oteta tarkoituksella. Päätettiin myös, että jos Frodo tekee hyvän tyhjän (mutta jostain syystä ukko jää kuitenkin nostamatta) ei laiteta uudestaan samalle alueelle etsimään, vaan tehdään rata loppuun ja otetaan ukko pois. Nyt ei paineisteta tarkoituksella, kun on viimeinen treeni ennen kisoja. Toivottavasti saadaan oikein innostava treeni. Lopuksi otetaan sitten eri maastossa Frodolle pari irtorullailmaisua, muistutellaan että se rulla tulee mulle käteen asti. Yritän muistaa odottaa aina jonkin aikaa, ennen rullan ottamista Frodolta.

Milolla seuraavat hakutreenit perjantaina. Nekin on suunniteltu tarkasti, mutta niistä lisää lähempänä.