Hessun kanssa kaarihalleilla tokottelemassa. Ennen treeniä ulkona remmilenkki lämmittelyksi. Hessu vetää kyllä valtavat kierrokset, kun mennään halliin sisään. Kun mentiin sisälle, oli hallissa vielä kaksi koiraa ja Hebe nosti kamalan möykän sad Kun sain sitten ulkovaatteet pois / treenikamat valmiiksi ja ruvettiin hommiin niin hiljeni heti. Toinen koirakko jäi vielä noin 20 minuutiksi treenaamaan, eikä se Hessua sitten enään haitannut. Hyvä juttu kyllä, että ei treenatessa ääntele, mutta ei tuo alkumöykkäkään kivaa ole. Hessu kerää ihan kamalat intokierrokset ja  rauhoittuu vasta kun ruvetaan töihin. Treenailtiin tarkoituksella lähellä vierasta koirakkoa (uroskoira) ja ajattelin, että Hessu karkaa toisen lelulle, noutokapulalle tms. mutta ei, hiukan seuraamisessa katse haahuili, mutta sekin loppui, kun huomautin asiasta. Hyvä Hebe!

AVO -liikkeitä pääasiassa treenattiin, mutta tehtiin myös tasamaametallinouto ja hypynouto metallilla (molemmat hyvät). Olen tosi tyytyväinen, kun saatiin narupallotakapalkalla ihan koematkalla hyvät luoksetulon stopit. Tehtiin niitä myös agiputken avustuksella, mutta ihan suoralla ja pitkällä matkalla ei ole noin hyvin onnannut aikaisemmin. Vähitellen pitäisi kyllä saada liike kokonaiseksi. Kaukot  läheltä ok, mutta kauempaa ei oikein onnannut. Helpotin sitten treeniä ja tehtiin enempi vaihtoja läheltä ja kaukaa vapautus takapalkalle heti maasta - istu jälkeen. Täytyy nyt ruveta ottamaan etempi mukaan myös tuota istu - maahan, sillä se on tällä hetkellä hitaampi kuin maasta - istu mitä on tahkottu joka päivä ruokakupin avulla. Tänään saa Hepsuli tehdä aamuruualla koko sarjan.

Paikkamakuun Hessu teki yksin (toisella puolella kenttää kyllä häiriötä), minä tökötin lumisateessa hallin ulkopuolella (hyvät ikkunat, kun niistä ei Hessu näe ulos, mutta minä näen sisään). Toinen paikkamakuu niin, että olin A-esteen takana piilossa. Molemmat paikkamakuut ihan ok. Hiukan taisi haistella välillä maata, mutta ei muuta huomautettavaa. Avo -hyppy on nyt koekunnossa, jää kylläkin edelleen esteen lähelle ja siinä on vaarana sitten kosketus.

Viime kerralla aloitettu rauhoittumisliike "kylki" tehtiin pariin otteeseen. Ekalla kerralla Hebe oli aika villinä, heittäytyi kyllä kyljelleen ja siitä selälleen, mutta ei juuri rentoutunut. Treenien lopussa otin enempi aikaa, rauhoituin myös itse paremmin ja Hessukin rauhoittui kyljelleen :) Ennen rauhoittumistreeniä, kun keräilin omia kamoja pois, heittelin Hessulle samalla narupalloa ja sai taas juosta täysillä.

Yritettiin päästä tokokokeeseenkin, mutta vaikka laitoin aamutuimaan viestiä, niin oltiin jo varasijalla 26 tms. sad Toivottavasti mahdutaan sitten oman seuran kokeeseen, missä jäsenet on etusijalla.