Eilen kerittiin taas tehdä normaalia paljon pitempi lenkki Frodon ja Milon kanssa. Peuratkin taisivat olla "iltakävelyllä", sillä niitä kurkki jokaisen mutkan takaa. On ne aika hauskoja, tulevat aina hetkeksi polulle/tielle seisomaan suoraan eteen ja sitten hyppäävät takaisin metsään. Onneksi koirat olivat kiinni, eikä kumpikaan päässyt juoksemaan perään. Sarvipääpeura seisoi isolla kivellä ja seurasi meidän liikkeitä tarkasti niin pitkään, kun vain näki

Eilen saatiin vielä toinenkin laatikollinen koirielle peuran luita ja lihoja. Eilen söivät suhteellisen isot palat eikä kummallakaan ollut mitään vatsaoireita (peura kuitenkin lienee huomattavasti hirveä rasvaisempaa lihaa). No tänään saivat sitten aamulla vielä isommat luut lihoineen päivän ajaksi syötäväksi.

Eilen iltasella lenkillä huomasi edelleen selvästi, kuinka vetävät ja pitkät liikkeet on molemmilla koirilla maanantaisen hieronnan jäljiltä. Varsinkin takajaloissa on huima ero entiseen (sieltähän ne molempien pahimmat jumit löytyivätkin).

Tänään pitäisi jaksaa treenata kotipihalla Milon kansas sitä tokon hyppyä ja voisi vielä tallata molemmille esineruudunkin (eipä olla tehtykään pitkään, pitkään aikaan).