Milolle tallattiin neljä n.15 -20 metriä leveää kaistaletta. Kaistaleet siksakattiin koko porukalla (ei tallattu suoria reunoja) ja sitä mukaa, kun kaistale tallattiin jäi ukko piiloon ja muut siksakkasivat piilolta takaisin keskilinjalle. Eli valmiit ukot, suorapalkalla, palkkana lelut. Ukot piti laittaa kymmeneen metriin, mutta olivatkin 20 - 30 metrissä.

Ensimmäinen kaistale vasemmalle ja se oli ihan ok. Milo ajautui hiukan vasemmalle, mutta silloin tuuli oikealta joten sai sieltä hyvin hajun.

Toinen kaistale oikealle. Milo lähti ensin suoraan ja sitten voimakkaasti vasemmalle vinoon, huusin "ei, ei" ja taputin käsiä ja etenin samalla itse siihen kohtaan mistä Milo lähti vinoon ja kun Milo tuli lähetin uudestaan hiukan ennen tätä kohtaa, mistä lähti vinoon (eli joutui ylittämään sen kohdan). Nyt meni hienosti ja suoraan piilolle asti.

Kolmas kaistale oli aivan mahtavan hyvä ja suora, ei mitään vikaa.

Neljännellä kaistaleella lähti taas vinoon ja toistin saman minkä toisella kaistaleella ja heti korjasi hyvin. Lopussa oli tiheä kaatunut kuusi, minkä takana maalimies ja sen joutui kiertämään hiukan oikealta, jotta pääsi maalimiehelle.

Vikalla maalimiehellä oli palkkana Milon lempikongo :)

Pitkästä aikaa mielestäni hyvä treeni, jatketaan samanlaisella ensi kerralla ja nyt ukot laitetaan tarkoituksella 20 - 30 metriin. Pyritään avoimempaan maastoon, sillä liian risukkonen maasto ja kaatuneet puut vaikeuttavat tätä suorien pistojen treenaamista aivan turhaan.

Milo oli myös hyvässä vireessä ja innoissaan päästessään treenaamaan.