Eilen  jo heti aamusta lähdettiin Frodon ja Milon kanssa metsälenkille. Umpihangessa talsittiin, mutta kyllä metsä oli kaunis ja hiljainen :) Hikihän siinä talsiessa tuli, mutta kunto kasvoi.

Alkuiltapäivästä olikin sitten Milon hakutreenit. Tallattiin lumiseen metsään aloluokan rata eli sata metriä pitkä. Hiukan tuuli ja oli paljon lunta.

Milo otettiin radalle kolmantena. Milolle kuusi ukkoa (siirtyvät) ja suorapalkat. Kaikki ukot 50 metrissä takalinjalla.

Ensimmäinen lähetys oikealle ja Milo lähti oikein hyvin ja teki kauniin laatikonkin, mutta pisto oli hiukan liian matala, joten ei saanut ukosta hajua etukulmassa. Uusi lähetys, mutta nyt lähti oikealle radan ulkopuolelle, joten kutsuin takaisin. Kolmannella lähti jälleen kauniisti ja suoraan ja etsimisen jälkeen ukko löytyi etukulmasta kuusen alta. Palkaksi namit. Milo palasi keskilinjalle hienosti rataa eteenpäin.

Seuraava lähetys vasemmalle ja jälleen Milo lähti hyvin ja ukko löytyi hienosti, palkkana namit.

Sitten lähetys oikealle ja Milo teki kovasti hommia, mutta lopulta ukko löytyi kallion kolosta takalinjalta ja taas namipalkkaa.

Vuorossa vasen, Milo lähti hyvin, mutta rupesi tekemään liian matalaa pistoa. Korjasi kyllä itse ja ukko löytyi ja taas namit palkaksi.

Oikealle lähetys ja hyvin lähti, ukko löytyi radan takakulmasta ja namipalkka.

Vasemmalle sama juttu ja palkaksi namit sekä lelukin :)

Hyvin Milo jaksoi erittäin raskaassa säässä. Sai selvästi intoa lisää tällaisesta suorapalkkatreenistä. Suhteellisen suoraan lähti pistoille (hyvä). Huomiota on kiinnitettävä siihen, ettei tee liian matalia pistoja eli ukot treeneissä syvälle.

Ensi treeneihin suunniteltiin Milolle valmista rataa ja umpipiiloja kisaradalla. Tiiviit umpparit ovatkin olleet Milolle vaikeita. Myöskin minä juoksen kisamaisesti näytöille.

Tänään jatkuu Frodon tokotreenit maneesilla :) Kohtapuoliin pitäisi ruveta Frodoa ilmoittelemaan kauden kisoihinkin.