Lisäys: Unohdin mainita, että tänään kiinnitimme huomiota Milon hakualueelle tuloon. Tultiin rauhassa (normaalisti siis Milo vetää ihan hulluna) ja pysähdyin aina, kun se lähti rynnimään. Sitten kun Milo katsoi minua ja palasi takaisinpäin kehuin ja etenimme. Meni aika hyvin. Apuna oli myös lihapullat ;) Ensimmäistä kertaa myös ilmoittauduttiin "tuomarille". Milo ei meinannut millään malttaa olla vierellä, mutta lopulta oli ihan rauhassa. Selvästi Milo rauhottuu helpommpin ja nopeammin, kun minä en hermoile ja tänään olinkin ihan rentona ja rauhassa myös itse koko treenin (hyvä minä :).

Tänään oli Milolla pitkästä aikaa hakutreenit. Tai olis siis ollut Frodon treenit, mutta otin Milon, jotta sille ei tule niin pitkää väliä.

Milolle neljä kaistaletta ja neljä ukkoa. Jokaisella ukolla suorapalkkana ensin lihapulla ja sitten taistelut.

Ensimmäinen ukko oikealla viidessäkympissä katajan ja kiven välissä, hyvä vastatuuli koiralle. Milo saikin hajun hyvin jä löysi hienosti ja meni suoraan. Palasi hyvin eteenpäin keskilinjalla.

Toinen ukko vasemmalla viidessäkympissä tiheiden kuusien alla. Koiralle myötätuuli. Milo lähti taas hienosti ja suoraan ja löysi hyvin. Eteni jälleen hyvin keskilinjalle.

Kolmas ukko oikealla viidessäkympissä naamioverkon alla. Jälleen myötätuuli ja Milo lähti hyvin. Tarkasti mennessään tiheän kuusenalusen, mutta jatkoi sen tarkastettuaan suoraan ukolle. Hyvin meni tämäkin.

Neljäs ukko vasemmalla ehkä kahdessakympissä todella tiheässä ja vaikeassa maastossa. Ei tuullut lainkaan. Ensimmmäisellä lähetyksellä Milo teki tyhjän eli ei saanut hajua. Samoin toisella lähetyksellä. Kolmannella lähti juuri kuten halusin ja nosti ukon. Miloa ei nämä kaksi tyhjää haitanneet tai paineistaneet laisinkaan vaan se lähti aina yhtä innoissaan.

Oli kiva treeni ja jäi hyvä mieli :) Tuli ampumatreeniäkin koko porukalle, kun hirviporukka ampui pari kertaa aivan autojen läheisyydessä.

Kohta lähden koirien kanssa kunnon lenkille. Eilen aamulla tehtiin koirien kanssa pitkästä aikaa hihnalenkkiä omalla kylätiellä ja illemmalla rämmittiin vaikeakulkuisessa metsässä. Koirat olivat kyllä aika puhki rämpimisen jälkeen.