Siis minä, koirat eivät ainakaan vielä ratsastusta hallitse Hymy Kaverin innoittamana lähdin sitten eilen noin kymmenen vuoden tauon jälkeen kouluratsastustunnille. Minulle annettiin tallin toiseksi isoin heppa ja kiltti kuin mikä. Oltiin ulkokentällä ja lähiaikojen kovien sateiden takia oli kenttä joistain kohdin lähes lätäkköä. Onneksi tunnin aikana ei sentään satanut.

Tehtiin perusjuttuja. Istuntaharjoituksia ja jalkoja pidettiin välillä satulan siivekkeiden etupuolellakin, paljon kevyttä ravia ja käännöksiä, jonkin verran myös harjoitusravia. Molempiin suuntiin pitkät laukkapätkät ja eriyishuomiota kiinnitettiin juuri siihen istuntaan ja käsien asentoon ym.

Meitä oli tunnilla vain viisi eli sopivan pieni ryhmä. Lopputunnin toisella pitkällä laukkapätkällä huomasi kyllä, että oma kunto on melkoisen huono....

Oli kyllä todella mukavaa ja kivaa, kun ratsastustalli on tuossa naapurissa Silmänisku Nyt vaan netistä varaamaan lisää tunteja ja toivotaan että mahtuisin syksyllä ihan vakkaritunnille. Ja juu, kyllä tänään tuntuu lihaksissa ja uskon että huomenna vielä enempi.

Tänään on Milon treenit jo aamutuimaan.