Eilen otin treeneihin mukaan sekä Milon että Frodon. Auto olikin melkoisen täynnä, kun mennessä vein myös Akun & Eetun ja treenikamat harkkoihin. Milolla taisi olla takaosassa eniten tilaa, takapenkillä istuivat Eetu ja Frodo (molemmat turvavöissä) ja etupenkillä Aku. Treenikamat oli sitten ripoteltuna jalkatiloihin.

Treenikentän ympärillä (ja hiukan kentälläkin) olikin sitten meidän yllätykseksi menossa suunnistuskisat ja autoja sekä suunnistajia hyöri ympäriinsä. Otin ensin Milon treenaamaan häiriössä. Hienosti meni muuten, mutta kun hävisin autojen ja suunnistajien sekaan (ohjaamaan liikennettä) lähti Milo paikallamakuusta mua etsimään. Sitten vaan Milo takaisin paikallmakuuseen ja hyvin pysyi, kun minäkin pysyin paikallani. No tulipa todistettua, että ei se Milo ainakaan muiden koirien päälle tule, jos paikallamakuusta lähtee....hirvee hätä sillä vaan oli löytää mut. Tehtiin BH -juttuja ja pari ruutuun lähetystä. Milo oli ihan hyvässä vireessä ja ihanaa huomata kuinka se osaa nykyään relata ihmis- ja koirapaljoudessa :)

Frodokin pääsi tekemään, kun ei ontunut. Aloitettiin ihan pienellä paikalla istumisella, olin vain hetken piilossa. Hyvin pysyi. Luoksetulo pysäytyksillä ja ilman oli hyvä. Tehtiin myös kerran merkille ja ruutuun suoraan lelulle juoksu joka ok. Pääasiassa yritin saada seuraamista hyväksi. Kyllähän se namin kanssa tekeekin, mutta jotenkin Frodo oli koko treenien ajan hiukan muissa maailmoissa. Hidas seuraaminen ja askelsiirtymiset eri suuntiin menivät parhaiten. Treenitaukokin on ollut tosi pitkä, joten osittain johtunee siitä tuo Frodon "jäykkyys". Tänään sitten Frodo taas hierotaan ja mietitään päästäänkö sunnuntain kisoihin. Olisi nyt kiva saada yhdet kisat, missä Frodo ei onnu vaan sillä on kivaa (vaikka ei menestystä tulisikaan). Kisat ovat vielä nurmikentälläkin, mikä on Frodon suosikki.

Hui kamala, kun mua jo jännittää viikonlopun kisat (molempien päivien).