Eilen reissattiin J.L. Runeberg -laivalla Helsingistä Porvooseen. Ilma oli helteinen, mikä teki reissusta erityisen miellyttävän :) Laivalla nautittiin myös erittäin hyvää lohikeittoa ja tietysti Runebergin torttuja (nami). Oheisesta linkistä lisätietoja ko. laivasta ja risteilyistä:

www.msjlruneberg.fi/

Porvoossa shopailtiin ja kierreltiin ja iltasella sitten pikavuorobussilla takaisin Helsinkiin. Olipa kiva päivä :)

Koiruudet ja kissatkin saivat siis viettää eilen rauhallisemman lepopäivän. Tänään aamulla Frodo pääsi taas Milon kanssa yhdessä lenkille...voi sitä riemua. Varsinkin Milo oli niiin onnessaan, kun pääsi Frodon kanssa yhdessä juoksemaan, että ei tiennyt miten päin olisi ollut ja hepulia pukkasi kokoajan :)) Frodon suu näyttää jo tosi hyvältä, sitä eilen illalla tutkin, samalla kun huuhtelin desinfioivalla aineella. Edelleen Frodo saa aamuisin kunnon satsin kipulääkettä. Mun mielestä Frodo on piristynyt ihan hurjasti siitä ajasta, mitä oli ennen leikkausta (varmasti hampaat särkivät melkoisen pahasti).

Tälle päivälle on luvassa kaikien aikojen helle, täytynee jo aamutuimaan kärrätä lapset järveen. Jossain välissä pitäisi myös ottaa hiukan kotipihatokoa Milon kansa. Kyllä Kesällä kelpaa