Frodolle jälleen tunnaritreeniä. Kyllähän se rupeaa sujumaan, kunhan koira ei ole liian innoissaan (silloin nimittäin heittelee niitä muita kapuloita kunnes löytää sen oman). Eilen oli jo joka kerralla useampi hajustamaton mukana ja kepit oli joko rivissä tai ympyrässä. Täytyy vähitellen pidentää sitä matkaa. Taidan kokeilla huomenna jo kentällä häiriön alla (lyhyeltä matkalta).

Otin Frodolle myös kaukokäskyvaihtoja (läheltä ja palkkasin aina yhden ja max. kahden vaihdon jälkeen heittämällä nakin suuhun :). Vaihdot olivat erittäin hyviä. Lopuksi sai remuta pallon kanssa. 

Milolle otin paikallamakuuta aluksi.Pysyi kyllä hyvin muuten, mutta kolmena kertana lähti huitelemaan, kun olin noin 5 metrin päässä tulossa takaisin. Lopuksi sain pysymään paikoillaan  ja otin kolme toisota niin, että kun palasin menin kyykkyyn Milon viereen ja kehuin kovasti syötellen nakkeja kokoajan. Täytyy muistaa myös seuraaassa paikallamakuutreenissä tehdä tämä sama.

Seuraamista otin myös Milon kanssa ja liikkeestä istumista sekä perusasentoa kun pysähdyn. Kyllä se jo hiukan parempaan kohtaan ja asentoon istuu,  mutta jos en ole tarkkana se istuu todella ilmavasti sivulle ja vinoon.

Taidetaan kohta lähteä lapsosten kanssa kotieläintilalle, vaikka riittäähän näitä eläimiä täällä kotonakin :)