Timbe -kissa osaa rentoutua ;) Kyllä sitä on väsyttänytkin, kun on nyt lomalla saanut olla aamusta iltaan ulkona.

Pennelit%201822-normal.jpg

Paavali -kilpikonna on myös viettänyt kaikki päivät ulkona. Sillä on ulkoaitauksessa oma heinillä täytetty pesä, mistä se ei millään haluaisi illalla tulla sisälle (mutta ei uskalla jättää yöksi ulos, jos vaikka kettu tulee ja syö sen...). Kuvassa Paavali kylvyn jälkeen vauhdissa (se oikeesti menee aika lujaa aina välillä).

Pvali-normal.jpg

Hessun kanssa on ruokakupilla tehty metallinoutoja edelleen ja ne menevät nyt tosi hyvin, Hessu jopa hiukan vinkaisee lähtiessään noutamaan (ääntely ei siis sallittua, mutta tarkoittanee että on innostunut). Nyt siirryttiinkin sitten tahkomaan ruokakupilla niitä kaukoja....että on hankalaa, mutta periksi ei anneta. Niin ja vähintään joka kolmas päivä yhdellä ruualla pitkä paikkamakuu, eikä saa sitä takapäätä nytkäyttää. Eilen Hessu pääsi taas uimaan ja sitähän se rakastaa :)

Pennelit%201844-normal.jpg

Keppien noutaminen on kivaa!

Pennelit%201831-normal.jpg

Pennelit%201836-normal.jpg

On ollut ihan mielettömän kuumat päivät, joten vanhuskoirien kanssa tehty erikseen pienempiä lenkkejä (ovat kyllä päivät pihalla). Viime viikkoisen hieronnan vaikutukset näkyvät edelleen erityisesti Milossa, joka kävelee nyt suorassa (myös selkä ja lanne on suorassa). Ajattelin, että Milo meni taas jumiin, kun veti niin vauhdikasta rallia pitkin pihaa, mutta onneksi näin ei käynyt.  Nähtiin eilen Hessun kanssa kyy, kun käveltiin uimaan metsän läpi (yäk), jotenkin tuntuu että kyitä on nyt kamalasti liikkeellä, ei täällä yleensä niitä näy ja tämä oli jo neljäs minkä näin tänä kesänä. 

Eilen tein yhden uuden kukkapenkin kalliokilville, joita jouduttiin siirtämään talon ulkoremontin  tieltä. Hyvä minä ;) Remonttikin etenee vauhdilla. Kastella pitää hirmuisesti, jotta kukat eivät kuole tässä kuivuudessa, nurmikoita on turha näillä helteillä yrittää pitää vihreinä täällä kallioisessa maastossa, joten ovat jo ihan kuivat ja keltaiset. 

Tänään ajattelin olla ahkera ja tehdä Hessun kanssa taas sitä ruutua.