Frodon kanssa otin ruutuun juoksua ja palkkaus ruudun keskelle, sekä suoraan ruutuun palkalle juoksua. Oikein hyviä ja reippaita ruutuun menoja. Otettiin kaukoja noin 20 metrin päästä ja palkkasin heti ekan liikkeenvaihdon jälkeen. Yllättäen istu - maahan - seiso - istu meni aivan sairaan upeesti ja isot palkat. Ei otettu enempää kaukoja. Sekä puu- että metallinoudot reippaalla laukalla ja luovutus erittäin hyvä ja tiivis :) Tunnari otettiin kerran (kahdeksan kapulaa rivissä) ja meni kyllä ihan sikahyvin. Ei pureskelua ja piti leikkimättä ja tiiviisti kapulaa mun edessä ja irrotus vasta pyynnöstä. JEE!! Sitten leikittiin ja riehuttiin pitkin kalliota.

Milon kanssa aloitettiin tunnarin alkeilla (ekaa kertaa). Eli jätin Milon istumaan ja piilotin "oman" hajustetun kapulan noin 15 metrin päähän. Sitten käskyllä "oma" Milo etsi kapulan ja toi sen tuhatta ja sataa ;) Yllättäen oikein hyvä luovutus ilman pureskelua. Tehtiin vielä toiseen kertaan ja nyt piilotin vaikeasti. Milon nenä toimi loistavasti ja kapula löytyi jälleen vauhdilla ja hyvä luovutus.

Sitten otettiin puukapulalla tasamaanouto, joka oli oikein hyvä ja innokas. Seuraavaksi heitinkin metallikapulan. Milo lähti haistoi kapulaa ja tuli takaisin, teki tämän vielä toiseen kertaan ja kolmannella lähetyksellä yllättäen TOI ENSIMMÄISTÄ KERTAA metallikapulan. YEEE!!! Hurjat palkat ja otettiin vielä kerran puukapulalla tasamaanouto, joka hyvä.

Sitten opeteltiin Milon kanssa ruutuakin. Täydeltä matkalta ruutuun juoksuja lelulle ja lähempää niin, että jätin Milon istumaan ja kävin näyttämässä ruudun keskikohtaa (ja jätin pari namia siihen) ja sitten lähetys ja vapautus nameille. Hienosti meni Milon ekat ruututreenitkin.

Näin paljon uusia asioita ei varmaan kannattaisi kerralla ottaa, mutta meillä oli kyllä mielettömän kivaa treenata ja Milokin ihan odotti että mitä jännää seuraavaksi tehdään. Onkin olleet aika puuduttavia ja samanlaisia meidän tokotreenit. Tällä kertaa en jättänyt toista paikallamakuuseen toisen treenien ajaksi, koska maa on niin kylmä.

Milon kanssa leikin myös pitkään kalliolla ja sitten lähdin molempien kanssa metsälenkille.

Olipa kerrankin oikein hauskat ja iloiset treenit molempien kanssa:)