Frodon kanssa aamulla tokoa. Ruutu sujui oikein mallikkaasti. Tehtiin sitä oikean paikan treenaamista ja kerran otin myös koko liikkeen ihan kisamatkalta (meni loistavasti). Lopuksi vielä ruudun oikean paikan treenaamista sekä ihan lopuksi suoraan ruutuun ja lelulle vapautus.

Sitten tahkottiin niitä kaukoja. Parhaiten sain seiso - istu onnistumaan, kun vaadin siltä ensi parin askeleen peruutuksen. Sen jälkeen kun kokeilin pidemmältä, meni ihan hyvin. Lopetettiin onnistuneeseen seisomisesta istumiseen ja leikittiin sen jälkeen.

IIKS, Frodon kisa-aikataulut ensi viikonlopulle tulivat!

Kuvassa Frodon ja Rokin tämänpäiväinen riehumishetki :)

1066732.jpg

Milo pääsi mukaan, kun vein toisen lapsista treeneihin. Kierreltiin Milon kanssa taajamassa reilu tunti. Välillä käytiin tekemässä koulun kentällä jäävät liikkeet (istuminen, maahanmeno ja seisominen), menivät kaikki oikein hyvin. Seuraaminenkin meni kivasti. Kävellessä vaadin jokaisessa risteyksessä kontaktin ja sivulle tulon. Välillä muutenkin sivulletuloja ja maahanmenoja. Urheiluhallin pihalla laitoin Milon maahan makaamaan kun poikajoukko treenasi juoksemista vierestä (hyvin meni). Milo oli oikein rauhallinen ja meillä oli kivaa, joskin ei saatu sitä kaipaamaamme treeniä vastaantulevien koirien kanssa, kun ei nähty koiria kuin pitkän matkan päästä.

Toisaalla on ollut puhetta alpakoista, joten oli pakko laittaa tänne mun viime kesänä ottama kuva, eli alpakka :)

1066730.jpg