Eilen otettiin molempien koirien kanssa kohtipihalla pienet treenit.

Frodo

Frodon kanssa aloitin tunnistusnoudolla. Laitoin Frodon ensin etsimään sitä omaa ja hajustettua kapulaa, niin että kapula oli todella hyvin piilossa. Tätä tehtiin viitisen kertaa.

Sitten hain mukaan puhtaan hajustamattoman kapulan. Laitoin hajustamattoman kapulan suht. esille ja oman hajustetun hyvin heinien alle piiloon. Pari ekaa kertaa Frodo toi ensin sen hajustamattoman kapulan. Laitoin kapulan vain taskuun ja katselin taivaalle. Frodo keksi sitten itse hakea nenällään sen oikean hajustetun kapulan. Siitä kehut ja palkka. Näin tapahtui kaksi kertaa, sitten kolmannella kerralla Frodo taas bongasi silmillään ensin senä väärän kapulan ja oli jo sitä tuomassa minulle, kun haistoi heinien alla piilossa olevan oikean kapulan. Välittömästi pudotti väärän ja toi iloinen ilme naamallaan minullle sen oikean. Tästä kunnon palkka ja kehut. Jätettiin hautumaan.....ja tänään koitetaan uudelleen.

Treenattiin myös ruutuun menoa. Lähetin 25 metrin päästä ja vapautin suoraan ruutuun lelulle. Näitä vain kaksi kertaa ja hyvin meni.

Lopuksi otin terassin reunalla kaukokäskyjä melko pitkän sarjan. Meni suhteellisen hyvin, eikä päässyt edistämään reunan takia :)

Frodo oli oikein hyvällä ja energisellä päällä ja lopetettiin treenit tähän.

Milo

Milon laitoin ensin paikallamakuuseen ja etenin 40 metrin päähän selkä koiraan päin. Tämä meni oikein hyvin ja palkkasin maahan.

Sitten otettiin vähän seuraamista ja palkkasin oikeasta kohdasta. Lopuksi otin nelisen kertaa liikkeestä istu ja heti kun istui palkkasin pallolla. Ihan ok.