1244524607_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pentupotretti Pusu

Sitten Frodon eilisiin tokotreeneihin.

Aloitettiin ohjatulla noudolla. Ensin pelkkä merkki, joka hyvä. Sitten liike kokonaisuudessaan (vasen nouto) ja hienosti meni. Sitten taas pelkkä merkki ja liike kokonaisuudessaan (oikea nouto). Jouduin antamaan ylimääräisen käskyn, jotta ei hakenut keskimmäistä, muuten ok. Otettiin vielä oikea uudelleen ja nyt HIENO Hymy

Kaukokäskyjä lähietäisyydeltä ja ihan ok.

Sitten Frodolla taukoa sen ajan, kun vedin oman ryhmän treenit.

Sitten taas Frodon treenit jatkuivat ja heti alkuun liikkeestä seiso (kierros koiran ympäri) liikkeestä istu (kierros koiran ympäri) liikkeestä maahan (kierros koiran ympäri) ja lelupalkka. Liikkeelle lähdöissä annoin namin, jotta saatiin ne nopeiksi ja tiiviimmiksi. Hyvin meni.

Luoksetulo pysäytyksillä, hiukan eteni seisomisen kohdalla. Otin pariin otteeseen pelkän seisomisen ja heitin lelun heti Frodon taakse kun pysähtyi. Saatiinkin oikein LOISTAVA laukasta seisomaan pysähdys. Tämän jälkeen vielä suora ja täysillä luoksetulo ja lelu mun taakse palkaksi.

Merkki ja ruutu molemmsita suunnista ok. Tein myös kertaalleen ruudun kokonaisuudessaan ilman palkkaa ja meni hienosti. Lopuksi suoraan ruutuun ja vapautus lelulle juoksuja.

Metallihypyt ok, heitin tarkotuksella oikein pitkälle ja vinoon, hyvin Frodo haki ja hyppäsi myös takaisin tullessa.

Paikalla istuminen ok, mutta toisella kerralla meni maahan. Käskytin takaisin ylös ja Frodo sai istua vielä kun muut palkattiin. Lopuksi Frodollekin lelupalkka.

Kaukoja otettiin vielä läheltä ja ne meni kyllä loistavasti, myös pitkältä onnistui, kun lelu takana. Otan nyt kaukoihin tietyn rutiinin, jota käytän sitten kisoissakin (ja Frodo ehkä sitten tekee niitä vaihtoja kisoissakin...).

Oli kiva ilma ja kivat treenit :)