Eilen hakuiltiin Histassa neljän koirakon ja ainakin miljoonan hyttysen voimin. Ilma ei juuri liikkunut mihinkään suuntaan ja oli melkoisen painostavaa ja kuumaa.

Milo radalle ensimmäisenä. Ensin lähetys oikealle ja pian Milo tulikin kiintorullan kanssa ja laitoin menemään narussa näytölle...no selvisi, että oli käynyt ottamassa kiintorullan kallion päältä, missä oli saanut ukon hajun. Ei kun uudestaan ja nyt haki kiintorullan kallion rinteestä, mistä näki ja haistoi ukon (edelleen liian kaukaa). Sitten päätettiinkin ottaa aikalisä ja kiintorulla pois kokonaan. Ihan alusta siis uusi lähetys kohti oikeaa etukulmaa ja pian tulikin irtorulla ja sitten koira narun kanssa näytölle ja palkkana namilihaa.

Seuraava lähetys vasempaan etukulmaan ja tosi hyvin Milo meni sinne suoraan (vaikka kiva polku olisi kaartanut oikealle). Irtorulla mulle hienosti ja narun kanssa näytölle vauhdilla. Palkkana lisää herkkulihaa :)

Sitten lähetys oikealle ja Milo teki hienon laatikon, mutta ei uponnut jyrkänteen alle. uusi lähetys hiukan edempää ja nyt upposi ja löysi jyrkän kallion takaa kuusen alta ukon, jolla suora lelupalkka.

Hiki tuli molemmille, huh mikä ilma! Milo kuitenkin tykkäsi kovasti ;)

Tänään olisi tarkoitus taasen paukutella Marilla.