Tähän alkuun kuva Timben ja joulukuusen ensikohtaamisesta :) Yllättäen kuusi on pysynyt pystyssä, joskin Timben ja Rokin toimesta osa koristeista roikkuu nyt kissojen kiipeilypuussa (varsinkin pehmeä joulupukki -koriste on suosittu ja sitä kuljetellaan suussa ympäri taloa).

Josko pienen koosteen kirjoittelisi siitä, mitä saatiin koirarintamalla aikaiseksi vuoden 2011 aikana ja millaisia tavoitteita ensi vuodelle.

- Milon kanssa saavutimme viimeisen ykköstuloksen tokon AVO -luokassa ja koulutustunnuksen TK2. Ollaan treenailtu ahkerasti VOI -liikkeitä ja ne ovatkin aika kivalla mallilla. Toisaalta olen ajatellut, että Milo saa kuitenkin jäädä kisailusta jo eläkkeelle. Mutta jos nyt siltä tuntuu, niin sitten mennään VOI -luokkaan, se jää nähtäväksi :) Milo täytti 7 -vuotta nyt joulukuussa, eli ei enään mikään nuorukainen, vaikka vauhdikkaasta menosta voisi toisin päätellä.

- Hessun kanssa uskaltauduimme ensimmäiseen näyttelyyn (pentunäyttely) ja suurena yllätyksenä hieno menestys aina RYP4 pallille asti :) Tästä innostuneina käytiin myös Messukeskuksen molemmat näyttelyt hienoin tuloksin ERI, JUK4 ja ERI JUK1. Erinomainen Hessu jatkanee näyttelyuraansa ensi vuonna ja hiukan on suunnitteilla myös tokon ALO -kisaa, jos vaan saadaan vielä vaiheessa olevat liikkeet sujumaan. Hessu jatkaa myös hakutreenejään ensi vuonna ahkerammin. Hessukin täytti nyt joulukuussa jo vuoden :)

- Frodo täytti 10 -vuotta ja on ollut yllättävän hyvässä kunnossa. Spondyloosi ei ole vaivannut aikoihin eikä mitään lääkitystä ole tarvittu. Frodo painelee Milon ja Hessun kanssa välillä niin vauhdikkaasti, että joudun sitä vähän topputtelemaan. Riehumisen jälkeen kun muistan Back on Track -loimen, niin mitään vaivoja ei ole tullut. Ensi vuonna edelleen tavoitteena pitää Frodo hyvässä ja kivuttomassa kunnossa.

- Rokki ja Timbe kissat ovat saaneet viettää lokoisaa kissanelämää ;) Joskin molempien kanssa on hiukan harrastettu kissa-agilityä, mistä varsinkin Timbe on kovin innoissaan. Kunhan säät taas keväällä paranee, pääsevät kisut nauttimaan ulkoilmasta.

- Ratsastusharrastusta jatkan myös edelleen ja toivottavasti kehitystäkin tapahtuu :)

MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTA 2012!

Toivottaa Katja ja karvakorvat