Parin päivän nettipimento vihdoinkin ohitse, meinasi jo tulla vieroitusoireita ;)

Heti alkuun Frodon eiliset treenit. Alkuun kävin tekemässä ruudun valmiiksi ja sitten hain Frodon autosta. Aloiteltiin seuraamisella, joka oli hyvää ja reipasta. Kehuin välillä hyvästä kontaktista & paikasta. Otettiin normaalia, hidasta ja juoksua sekä paria askelta taakse, vasemmalle ja oikealle. Lelupalkka lopuksi kesken hyvän seuraamisen.

Liikkeestä istuminen oli aivan loistava, jopa liikettä edeltävä seuraaminen oli todella hyvää.

Sitten ruutua. Lähetyksestä Frodo lähti golf- reiän merkille. Annoin uuden käskyn ja lähti ruutua kohden, mutta pysähtyi ja lähti tulemaan takaisin minun luokseni. Huusin "seiso" ja uusi lähetys ruudulle, mutta Frodo ei lähtenyt vaan lähti ravaamaan mua kohden. Huusin uudestaan "seiso" ja kun Frodo pysähtyi, odotin hetken ja annoin vielä yhden käskyn "ruutu" ja hiffasihan se Frodo mistä oli kyse ja paineli hienosti ruudun keskelle ja käskyllä "seiso" pysähtyi. Frodo oli aika hauska, kun se seisoi ruudussa se selvästi käänteli päätä ja tarkasti että kaikki neljä tötteröä on sen ympärillä ;) Tämä oli oikein hyödyllinen treeni, sillä tämän jälkeen Frodo löysi ruudun hienosti, vaikka lähetin mistä suunnasta ja vaikka kuinka pitkältä matkalta. Viimeiseksi lelu ruutuun ja lähetys sekä vapautus lelulle ja sitten riekkumisleikkiä. Jatkossa yritän aina ohjata Frodon ruutuun, enkä kutsu sitä pois, jos ei ensimmäisellä lähetyksellä löydä ruutua. Kisoissa se kuitenkin aina menee vinoon, jolloin jos sitä pystyy pitkältä ohjaamaan on liike vielä pelastettavissa...

Sitten otin tötterön ohi pari vauhdikasta luoksetuloa ilma pysäytyksiä. Frodo tuli oikein reippaalla laukalla eikä mitään hidastuksia havaittavaissa tötterön kohdalla.

Sitten kaukoja pitkältä matkalta. Jostain syystä maasta - seiso meni pari kertaa istumiseksi, mutta lopulta onnistui ja palkka heti takana.

Sitten Frodo pääsikin uimaan ja noutamaan vedestä. Tätähän se olisi tehnyt vaikka kuinka kauan. Yritin sitten soittaa paikkaa tokokisaan, mutta puhelin oli kokoajan varattu ja sitten siihen ei enään saanut yhteyttä, joten ilman paikkaa jäätiin :(

Lopuksi vielä liikkeenohjaajan avulla kaksi tunnaria. Ensimmäisellä kehuin heti, kun otti oikean ja kehuin myös kun piti hienosti kapulaa mun edessä. Palkaksi lelu mun taakse. Toisella kerralla men taas loistavasti (mutta en kehunut suorituksen aikana). Palkaksi lelu mun taakse ja riehumista sen kanssa. Nyt siis tuntui tunnari taas toimivan loistavasti (hyvä).

Sunnuntaina lenkkeiltiin Frodon ja Milon kanssa pitkät lenkit, kun ei ollut liian kuuma ilma. Metsässä nähtiin valtavan iso valkohäntäpeurakin ihan läheltä (ilmeisesti peuralla oli vasa jossain lähistöllä, kun se kiersi meidän ympärillä). Onneksi koirat olivat kiinni, eikä häiritty peuraperhettä sen enempää.