Vaikka vettä tulikin kaatamalla lähdettiin eilen iltasella Milon ja Frodon kanssa tokotreeneihin. Laru ja Laurakin saapuivat paikalle koirineen

Kenttä oli kuin järvi ja vettä satoi ja Milo tykkäsi....voi että se tykkää vesi ja kurakeleistä. Aloitettiin noudolla, hienosti meni ja koska "ihanaa" vettä oli niin paljon tuli Milo takaisinkin todella reippaalla laukalla. Palkkasin eteen.

Sitten tehtiin luoksetuloja takapalkan voimalla, käsimerkki ja kun Milo pysähtyi odotin hetken ja vasta sitten vapautus taakse. Kertaalleen niin, että kutsuin pysähtymisen jälkeen luokse ja kun istui tiiviisti edessä, palkaksi namia ja sitten vapautus sinne takapalkalle. Tosi hyvin tämäkin. Sitten vielä kertaalleen niin, että seisomisen jälkeen vapautus.

Liikkeestä maahan meno oli hyvä ja heitin heti maahanmenon jälkeen pallon Milon taakse palkaksi. Liikkeestä seisominen tehtiin pitkästä aikaa takapalkalla ja vaputus sinne taakse heti seisomaan pysähdyksen jälkeen.

Kaukot ok (vesilätäkössä). Ensin kisamaisesti ja loppuun vielä niin, että maasta - istu - maahan - istu ja heitin pallon Milon taakse.

Sitten Milo huilaamaan ja Frodon vuoro.

Frodon kanssa tehtiin opiskelutehtävää, jossa Frodoa opetetaan "Perus" käskyllä siirtymään edestä suoraan sivulle. Sivulle käskyllähän Frodo kiertää takaa sivulle. Vesisade ja lätäköt ei Frodoakaan häirinnyt ja välissä tehtiin myös eteenmeno ja kaukoja.

Milo sitten vielä uudelleen kentälle ja tehtiin seuraamista ja käännöksiä ja paneuduttiin siihen, että Milo istuisi nopeammin perusasentoon, kun pysähdyn. Treenattiin myös niitä Milon sivulletuloja.

Uudelleen vielä luoksetulon pysäytyksiä. Noudossa ekalla kerralla yritti varastaa, mutta toka kerta hyvin (vaikka odotin tooosi pitkään ennen käskyä).

Sitten lyhyt paikkamakuu kera kolmen koiran. Me ohjaajat oltiin puskassa piilossa. Hyvin koirat makasivat vesisateessa ja märällä kentällä. Milolla ei ollut takapalkkaa. Palkkasin kyykistymällä Milon viereen ja syötin rauhassa nameja. Lopuksi sai lelupallonsa.

Sitten tehtiin vielä koko kentän pituinen eteenmeno (läpi isojen vesilätäköiden, jee).

Frodokin tuli vielä toistamiseen kentälle ja jatkettiin kouluprojektia ja sitten vaan leikittiin.