1241323705_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Milon ja Frodon katse kertoo: "Nyt äkkiä meille ne meidän kongot"

Milo pääsi eilen hakuilemaan valkkariporukan treeneihin. Piti olla ihan kivan kokoinen ryhmä tulossa, joka yllättäen kutistui kahteen treenaajaan ja kolmeen koiraan. Muutin sitten Milon treenisuunnitelmia sellaiseksi, että yksi maalimies pärjäsi.

Tallattiin 50 metriä syvä ja ehkä noin 40 metriä leveä kaistale molemmille puolille keskilinjaa. Sää oli aurinkoinen, mutta metsässä ei ollut liian kuuma. Milo otettiin ensimmäisenä radalle.

Ensin lähetys vasemmalle ja ekalla pistolla Milo bongasi etukulmasta ukon. Rulla tuli hienosti rataa eteenpäin ja mulle käteen asti. Juoksin narussa kiinni ukolle asti, joka palkkasi nameilla. Lähdin Milon kanssa keskilinjalle ja ukko siirtyi kaistaleen takakulmaan tiheän kuusen alle.

Lähetin seuraavaksi Milon oikealle ja lähti tekemään liian matalaa pistoa joten kutsuin takaisin ja uusi lähetys. Nyt lähti luotisuoraan etukulmaan ja eteni takalinjaa todella upeasti ja teki mielettömän hyvän tyhjän Hymy 

Sitten lähetys vasemmalle, mutta Milo lähti taas liian matalalle pistolle joten kutsuin takaisin ja uusi lähetys. Nyt erittäin hyvä ja suora pisto ja ukko löytyi takakulmasta. Rulla tuli jälleen mulle käteen asti. Juoksin vähän matkaa narussa kiinni ja irrotin sitten.  Ukolla lelupalkka, joka oli Milosta mielettömän kivaa.

Milo olisi vielä jatkanut ukkojen etsintää ja oli aivan innoissaan, hyvähän se on joskus tehdä tällaisia "minitreenejäkin", ainakin into säilyy.

Erittäin tyytyväinen olin Milon ilmasuihin. Maalimieskin kertoi, että kun Milo löytää ukon se on erittäin keskittynyt siihen rullaan. Nykyään rulla myös tulee useammin mulle käteen asti, kuin jalkojen juureen. Näytölle lähdöt ovat parantuneet hurjasti ja Milo osaa lähteä suorinta reittiä. Hyvä, hyvä!!