Minulla menikin lähes koko päivä koira-asioita opiskellessa. Kotiin tultuani otettiin pienen pienet treenit koiruuksien kanssa.

Frodolle iloista seuraamista. Omalla rennolla ololla, iloisella mielellä ja reippaalla vauhdilla Frodokin oli rento ja energinen ja häntä vaan heilui. Seuraamisessa jopa pientä edistämistä välillä, mutta hyvin piti kontaktia. Otin reippaalla vauhdilla, katsomatta koiraan sekä täyskäännöksiä. Välillä pallo palkaksi. Frodo olikin oikein innoissaan. Tehtiin myös kaikki jäävät liikkeet eli istuminen, seisominen, maahan meno ja luoksetulo. Kiinnitin huomiota erityisesti seuraamiseen ennen liikkeitä ja se oli nyt hyvää ja reipasta. Luoksetulossa palkkasin pallon heitolla mun ohi juuri kun Frodo oli hyvässä vauhdissa.

Sitten tehtiin kaksi tunnaria jotka molemmat aivan loistavia, eipä ole Frodo aikaisemmin tainnut palauttaa tunnarikapulaa vauhdikkaalla laukalla ja myöskin ote tunnarikapulasta oli kerrankin tiukka ja tukeva ja piti hyvin mun edessä. Molemmilla kerroilla palkaksi ensin namia ja sitten pallo :)

Kaukokäskyjä myös sekä pitkältä että läheltä ja yllättävän ok meni. Seisomasta - istuminen menee oikein hienosti, kun palkaksi lentää pallo Frodon pään yli taakse. Näitä täytyy ottaa lisää :)

Milon kanssa seuraamista, perusasentoa ja edestä sivulle siirtoa. Milolla kun tahtoo mennä sivulle siirtyminen niin, että ensin puoleen väliin ja sitten vasta vierelle. Viimeinen siirtyminen onnistui ihan loistavasti ja siitä hyvä palkka.

Liikkeestä maahan meno ja luoksetulo oli hyvä ja myöskin liikkeestä istuminen ok.

Eipä sitten tehty muuta, mutta nyt lähden koiruuksien kanssa pitkälle lenkille!!

Ai niin ja Millalle perheineen suuren suuret onnittelut isosta pentueesta, jonka Milo & Milla saivat aikaiseksi :)