Frodolla on ollut taas selvästi jäykkyyttä selässä ja liikkeet epäpuhtaat. Aloitetiin BackOnTrack -loimen käyttö pitkästä aikaa ja jo tänään aamulla oli koko koiran "ilme" muuttunut. Hirveä vauhti päällä eikä tuntunut kolottavan mistään :) Aamulenkin jälkeen laitoin loimen vielä takaisin ja saa nyt olla pari tuntia. Frodo tuntuu tosissaan nauttivan sen tuomasta lämmöstä. Ennen se vänkäsi vastaan, kun sitä puettiin, nyt se työntää jo itse päätä loimen pääaukosta sisään. Milo on ihan ihmeissään, että mikä sillä Frodolla on päällä ja käy sitä aina välillä nenällä tökkimässä, heh.

Tänään pitäisi taas tehdä pienet treenit molempien kanssa ja sitten pitää pieni treenitauko ennen Milon kisoja. Illalla ratsastamaan.

Kissat on olleet villillä päällä ja just Timbe kaatoi yhden vesilasin hepuloidessaan... Lapsista toinen parani kamalasta yskästä ja kurkkukivusta, mutta toinen sitten vuorostaan aloitti sairastamisen. Saa nähdä käykö tauti koko perheen läpi.

Ulkonakin on niin syksyinen ilma ja vettä sataa :(  Piti ihan hakea ulkokrysanteemi tuomaan väriä pihalle (joskin sen piti olla keltainen, mutta onkin punainen...heh).