Frodolle ensin liikkeestä istuminen pariin otteeseen. Seuraaminen oli oikein hyvää ja innokasta ja istuminenkin nopea :)

Sitten treenattiin ruutua, ruutu oli puoliksi hiekalla ja puoliksi kalliolla. Aluksi Frodolla oli vaikeuksia mennä suoraan ja se jostain syystä kiersi aina vasemmasta reunasta sisään. Jätin Frodon istumaan merkille ja kävin taputttamassa ruudun keskikohtaan. Sitten onnistuikin upeasti ja käskystä seisominen keskelle ruutua, kävin palkkaamassa kananpaloilla ruutuun. Otin tämän kahteen kertaan ja sitten vietiin lelu yhdessä rudun taakse ja lähetys ylipitkältämatkalta ja hiukan vinosti, mutta hienosti Frodo paineli oikeasta kohdasta ruutuun ja vapautus lelulle.

Kaukot 16 metrin päästä (takapalkka), yhden seiso - istu teki väärin, eli takajalat liikkuivat. Muuten ok, joskin takapalkalla pyrkii poikittamaan jos ottaa pitkää sarjaa. Lopuksi läheltä maahan - istu - maahan -sarjaa sekä seiso - istu - seiso -sarjaa. Nämä ok.

Kaksi kertaa tunnari. Ekalla kapulat ympyrässä ja tokalla jonossa. Frodo oli aivan LOISTAVA!!! Upeat tunnarit. Tein niin, että ennen lähetystä käännyin selkä kapuloihin päin hetkeksi (kuten kisassakin) sitten käännyin takaisin ja lähetys. Frodo sai istua kapulan kanssa edessä hetken ja sitten irrotuskäsky ja namipalkkaa pitkään ja hartaasti :) Viimesen tunnarin ja namien ja vapautuksen jälkeen vielä ylläri lelu :)

Ihan lopuksi uudestaan ruutua, nytkin Frodo pyrki ruudulle ihan vinoon ja sivusta. Sanoin ihan ronskisti että "ei" ja uusi yritys. Neljännellä vihdoin tajusi ja meni todella hienosti ja seiso -käskyllä keskelle ruutua seisomaan. Menin palkkaamaan namilla ja kehuilla ruutuun. Tämä vielä uudestaan ja jälleen loistava. Sitten jätettiin taas yhdessä lelu ja vapautus suoraan lelulle. Sitten leikittiin !

Milon kanssa seuraamisesta istuminen (meni ekalla maahan). Pyysin istumaan ja jatkettiin ja uusi yritys, nyt meni hyvin istumaan ja siitä heti palkka. Sitten koko liike uudestaan ja nyt oikein loistava, palasin koiran ohi, sivulle ja sitten palkka.

Jätin Milon sitten makaamaan ja etenin 30 metrin päähän. Laitoin tennispallon leuan alle ja luoksetulo kutsu. Milo tuli ihan täysillä ja ajattelin että noinkohan se törmää täysillä päin, mutta Milo jarrutti hyvin ja istui tiiviisti ja kauniisti suoraan eteen. Palkaksi pudotin pallon leuanalta suoraan sille suuhun ja sitten leikittiin. Eipä muuta Milolle.

Lopuksi saivat molemmat riehua kongojensa kanssa pitkin pihaa :)