Eilen töiden jälkeen tallasin metsään täysin kisamittaisen esineruudun. Esineruutuun kolme esinettä. Milo pääsi siis tekemään ihan VOI -luokan esineruudun. Ensimmäisellä lähetyksellä nousi hienosti oikean takakulman tuntumasta esine. Keskityin itsekin ottamaan esineen rauhallisesti vastaan. Kehuin Miloa, kun ei pureskellut ja paijailin samalla päästä ja korvista. Hienosti Milo piti esinettä purematta. Käsky "irti" ja broilerin sydäntä palkaksi :) Toinen esine samalla tavalla, löytyi esineruudun keskeltä kaatuneen puun alta. Kolmannella lähetyksellä palasi itsekseen takaisin. Vaihdoin hiukan lähetyspaikkaa ja nyt löysi hienosti vasemmasta takakulmasta esineen. Esine oli pitkä nauha, joten sillä hiukan leikitteli ja pudottikin sen. Nosti itsenäisesti ja luovutus kuten edelliset. Piilotin vielä neljännen esineen Milon huomaamatta (nahkalompakko) ja tämän löysikin tosi nopeasti, eikä leikitellyt ja hieno luovutus. Herkkua taas palkaksi. Tähän olikin hyvä lopettaa  Kun vaan sitten kisassa minä malttaisin olla aivan rauhassa tuossa luovutuksessa, niin ei tulisi sitä esineen pureskelua....minä kun tuppaan jännittäessä sähläämään ihan valtavasti

Esineruutu oli niin pitkällä metsässä, että en jaksanut enään laittaa sinne esineitä ja käydä vaihtamassa koiraa, joten keksinkin hyvän homman Frodolle. Pudoteltiin Milon kanssa tullessa esineitä sinne tänne ja kotipihalta lähetin Frodon niitä hakemaan. Voi että Frodo oli NIIN innoissaan ja esineet tulivatkin peräkanaa ja hurjan kovalla vauhdilla. Luovutukset Frodomaisen kauniit (saisimpa tällaiset Milollekin). Myös Frodolle palkaksi broilerin sydäntä.

Seuraavaksi taas Milo hommiin. Tehtiin kotipihalla tokon ALO -hyppy niin, että palkkasin namilla kun olin hetken seissyt Milon vieressä, enkä käskenyt perusasentoon.

Loppuun vielä PK -puolen paikallamakuu. Jätin Milon makaamaan ja etenin 40 askeleen päähän ja oli selkä koiraanpäin laskien hitaasti sataan. Palasin koiran vierelle, odotin hetken ja pyysin perusasentoon. Palkaksi namit.

Sitten saivat poitsut leikkiä keskenään kongoilla pitkin pihaa.

Tänään mennään Milon kanssa Helkutinkorven tottiskentälle tekemään Pk-tottista ampumisineen. Koitetaan saada vähän rutiinia myös estenoutoihin.