Eilen aamupäivällä Milon kanssa kotipihatokoa.

Ihan ensimmäiseksi kaukot. Jätin rohkeasti kisamitan väliä ja vain yksi vaihto maasta - istu ja sitten heitin narupallon Milon taakse palkaksi (juu...sain jopa heitettyä tarpeeksi pitkälle). Eipä sitten ahnehdittu enempää.

Hyppyä ensin niin, että vein narupallaon esteen toisele puolelle ja sitten käskytin Milon hyppäämään ja noutamaan pallon.Tämän jälkeen sitten kertaalleen tokoliikkeenä eli "hyppy", "istu" ja "tänne" ja namipalkka, kun istui tiiviisti mun edessä. Tämä hyvä.

Luoksetulo kahteeni kertaan pysähdyksellä ja pysähdyksestä pallo lensi Milon taakse palkaksi.

Sitten jätin Milon takapalkan kanssa paikkamakuuseen ja menin todella pitkälle auton taakse piiloon (olinkin ajanut auton ihan ylä-ylä pihalle...heh). Hienosti Milo pysyi. Laskeskelin mielessäni sataan ja palasin sitten Milon taakse, sieltä sivulle, käsky perusasentoon ja vapautus takapalkalle.

Oli kyllä tosi KUUMA ja kostea ilma. Tämän jälkeen Milon ja Frodon kanssa pienelle lenkille metsään.

Illalla oli sitten kaatosateessa ja ukkosessa Milon hakutreenit (niin ja miljoona hyttystä piti tiiviisti seuraa...). Tuullut ei yhtään, eli todella haastava keli.

Milo otettiin radalle toisena. Ensimmäinen lähetys vasemmalle ja pian ukko löytyikin kota -piilosta ja irtorulla tuli hienosti mulle. Milo lähti myös näytölle hyvin ja palkaksi namit.

Sitten lähetys oikealle ja Milo joutui tekemään aivan tosissaan töitä, että löysi todella hyvin piiloutuneen ukon. Pyöri nenä ylhäällä ainakin seitsemän kierrosta ukon ympäri, kunnes lopulta sai paikallistettua. Rulla tuli taas hyvin ja lähti näytölle hyvin ja palkaksi namit.

Sitten lähetys vasemmalle ja hyvä tyhjä. Oikealle myös hieno tyhjä.

Sitten monen monta lähetystä vasemmalle, eikä ukkoa vaan löytynyt. Piilo oli syvä maakuoppa ja ukko kääriytynyt sadeasuun huppua myöten. Lopulta Milo löysi ukon niin, että meinasi astua sen päälle ja säikähti ihan hirveästi. Maalimies sanoi, että Milo pomppasi varmaan metrin ilmaan säikähdyksestä ja rupesi sitten haukkumaan. Milo tuli sitten mun luokse ja lähetin ihan piilon viereltä samalle ukolle. Milo pysähtyi parin metrin päähän ja taas haukahti, mutta lopulta meni ukolle ja sai lelun ja sen jälkeen leikkivätkin yhdessä.

Otettiin vielä yksi ukko vasemmalle, jolle Milo lähti vauhdilla ja leikki hurjasti (ei soittanut mitään aristelua). Toivotaan, että tästä Milon säikähdyksestä selvittiin säikähdyksellä, eikä tule koiralle mitään traumoja.

Milo sai viedä lelunsa autolle. Sitten maistuikin vesi, sillä Milo oli kyllä aivan puhki treenin jälkeen. Kotona maistui ruoka ja uni omassa kuivassa pedissä ;)

Tänään pitäisi lähteä aamutuimaan tottistelemaan...ainakin nyt sataa kaatamalla!