Hessun kanssa taas tänään tunnaritreeni. Eli jättimäärä tunnareita alakerran lattialle ja "oma" hetki kädessä ja sitten sinne sekaan. Tehtiin kolme kertaa (vielä iha läheltä) ja oma vaihtui joka kerta. Tehdään tuo treeni aina alakerrassa, kun muuten meidän Timbe -kissa varastaa kapulat ja häiriköi muutenkin. Itse treeni meni loistavasti siitäkin huolimatta, että Hessu karkasi kun oltiin menossa ulkokautta alas ja juoksi pitkin kyliä (ainakin kaksi naapuria kiersi, eikä täällä asuta ihan vierekkäin). Tuolla kylätiellä sitten sitä huutelin, ja tulikin sitten täysillä kamalasti läähätteäen. Liekö naapurin koiralla taas juoksut, täytyykin tiedustella ja olla sitten tarkempi meidän poikien kanssa. Mutta tunnaritreeni siis hyvin ja lopuksi myös kertaalleen noin 4 metrin päästä seisomasta maahan (ruututreeni) ja vapautus namille (ei edennyt yhtään ja meni nopsasti). 

Eilen ei jaksettu juurikaan tokoilla Heben kanssa niin tallasin sille hiukan kokeenomaista esineruutua pienemmän ruudun ja se sai hakea sieltä ensin kolme esinettä ja hetken päästä uudestaan kolme esinettä. Kaksi esineistä piilotin ihan kokonaan näkyvistä. Hessuhan tykkäsi ja paineli hirveellä tohinalla etsimään ja kyllähän ne esineet nousi. Nyt kun ei olla aikoihin PK-puolen juttuja treenailtu, niin Hessun luovutus oli kyllä hyvin TOKOmainen eli suoraan sivulta :) Tässäpä pari kuvaakin, ihan vaan kännykällä napattuja. 

Hanska-normal.jpg

Hanska2-normal.jpg

Hanska3-normal.jpg

Tässä tokotyyliin luovutus :)

Hanska5-normal.jpg

Siellä Hebe nenä tuhisten etsii esineitä. 

Hanska4-normal.jpg

Eilen olikin taas ihan mahti ratsastustunti. Siinä ennen tunnin alkua nappasin tallista kännykällä parit heppakuvatkin. Tässäpä aluksi yksi suosikkiratsu eli suomenheppa Eemeli. Ensi kerralla meillä olisi tarkoitus mennä esteitä ja mulla olisi ratsuna juuri tämä Eemeli.

WP_20140209_013-normal.jpg

WP_20140209_015-normal.jpg

Seuraavana Manga, joka oli pitkään myös suuria suosikkeja. Sitten se järjesti mulle sellaista rodeolaukkaa ympäri maneesia, että pysyin juuri ja juuri kyydissä. Sen jälkeen en ole ollut enään yhtä innoissani siitä, vaikka olenkin sillä aina välillä ratsastanutkin. Tällainen täti -ihminen tykkää jo vähän rauhallisemmasta menosta (vaikka nuorena olikin aina parempi mitä virkumpi ja villimpi heppa). 

WP_20140209_021-normal.jpg

WP_20140209_022-normal.jpg

Sitten vielä eilinen ratsu eli Hessu. Hessu on kyllä oikea ihanuus :)

WP_20140209_029-normal.jpg

Tässä on jo satula selässä, mutta suitset vielä puuttuu.

WP_20140209_030-normal.jpg

Sitten valmiiksi satuloitu ratsu nuokkumassa. Kyllä se siitä piristyi ja liikkui oikein reippaasti koko tunnin. Jopa laukka - käynti - laukka - käynti vaihdot sujuivat sutjakkaasti :)

WP_20140209_034-normal.jpg