Eilen tehtiin Hessun kanssa pieni tunnaritreeni kotipihalla. Alkuun pariin kertaan "oman" etsiminen (oli tosi hyvin piilotettu). Sitten tunnarikapulat riviin (sei vaikein Hessulle) ja kolme kertaa "oman" haku rivistä. Tehtiin läheltä (kahden metrin päästä), jotta Hebe ei saanut liikaa vauhtia, vaan keskittyi paremmin. Ensimmäisellä kerralla nenä osui heti "omaan" otti sen suuhun ja siirsi rivistön viereen, sitten haisteli rauhassa kaikki muut läpi ja toi oman. Kaksi seuraavaa teki hienosti ja toi "oman" heti sen löydyttyä. Kiinnitin huomiota siihen, että ei purrut luovuttaessa, eikä saanut myöskään pitää liian löysästi, kerran kun tökkäsin kapulaa sen suussa niin että se putosi, piti todella hyvin kahdella vikalla kerralla, vaikka yritin tökkimällä pudottaa sitä. Hyvä Hebe :) Tänään taas lisää tunnaria.

Hessuhaaveilee-normal.jpg

Tehtiin Hessun kanssa noin tunnin reipas remmilenkki (käytiin myös ihailemassa syksyistä järveä, kuten kuvasta näkyy). Metsään ei viitsitty lähteä, kun siellä taisi olla hirvenmetsästäjät. Tunti myös haravoitiin pihaa, mikä tarkoittaa, että minä haravoin, kärrään kottikärryllä ja heitän Hessulle aina välillä kongoa. Yritän heittää oikeen vaikeaan paikkaan, niin että joutuu oikein tosissaan käyttämään nenää sen löytämiseksi. 

Illalla tapasin ihanat opiskelukaverit (eläin- ja ongelmakoirakouluttajan opintojen ajoilta). Käytiin Flamingon Amarillossa herkuttelemassa, taisi siinä reilu 3 tuntia mennä :)  Jälkkäri oli huippu:

Herkku-normal.jpg

Tänään vuorossa myös ratsastus, toivottavasti ei yhtä rodeomeiningillä kuin viime sunnuntaina, onneksi kuitenkin pysyin viime su kyydissä, vaikka läheltä pitikin.