Nämä kuvat on ottanut Sanna Jääskeläinen minun ja Hessun möllitokossa. Tehtiin loppuun noutoliike ylimääräisenä :)

1. Ohjaajalla tiukka ilme ;) tässä neuvotellaan siitä, että ei sitten lähdetä ilman lupaa...

2.Tässä on lupa annettu ja Hessu lähtenyt matkaan.

3. Tuota pikaa Hessu kapulalla

4. Kapula suuhun

5. Laukaten takaisin mamman luokse :)

6. Hessu kääntymässä suoraan sivulle luovuttamaan kapulaa

7. Hessu istumassa sivulle

8. Hessu istuu kauniisti sivulla, mutta miksi ihmeessä mä itse olen vinossa ja tuijotan koiraa...

9. Hessulle käsky "irti" ja kapulan luovutus

Päivitykset hiukan laahaa jäljessä...viime viikko oli hiihtolmaviikko ja perjantaina Kaarihalleilla treenasin ensin Milon ja sitten Hessun (treenattiin melkoisen intensiivisesti ja paljon). Lauantaina oli Hessun möllitokot. Hessu pysyi etupalkan kanssa hienosti 3 minuuttia paikkamakuussa muiden kanssa. Osa ohjaajista oli piilossa. Paikkamakuusta olin erityisen ylpeä :)

Hyvin meni myös luoksetulo, toisella kerralla hyppy (kuka sitä ekaa laskeekaan..heh) ja liikkeestä seisominen. Seuraamisessa namitin kyllä paljon, kun se on vielä niin kesken. Liikkeestä maahan menossa isot avut (pysähdyin ja suullisen käskyn lisäksi myös käsiapu). Positiivinen kokemus kuitenkin, Hessu oli irti kehässä (paitsi kytkettynä seuraamisen), eikä se mihinkään karannut. Ei häiriintynyt myöskään "tuomarista" . Välillä kyllä katseli kehän ulkopuolella ihmisiä ja koiria, jolloin keskittyminen herpaantui, mutta sitä pitääkin treenata. Toiset vastaavat möllitokot tulossa :)

Frodo on toiminut ongelmakoirakoulutuksessa ansiokkaasti "häiriökoirana" :) Se kyllä ottaa tehtävnsä sen vaativalla vakavuudella

Eilen en valitettavasti kerinnyt lainkaan kaarihallitreeneihin :( Täytyy tässä kehitellä omia treenejä viikonloppuna.