Erittäin positiivinen yllätys oli se, että aamulla kun tein koirien ruoka-annoksia niin Frodo kerjäsi ruokaa (Frodo ei IKINÄ kerjää ruokaa). Tänään oli aamuruuaksi kanakasvismix puoliksi ja sekaan sekoitin lihakasvismixiä sekä raejuustoa ja arthroflexit. Annoksien tekemisessä on minulla se ongelma, että teen Milon mukaan molemmille yhtä isot annokset. Molemmat söivät oikein hyvällä ruokahalulla (mikä sekin Frodolle harvinaista), mutta Frodo ei jaksanut ihan kaikkea ja annoin sitten loput Milolle. Täytyy muistaa, että Frodo on paljon Miloa pienempi ja opetella sen annokset painon mukaisiksi. Sitä vaan jotenkin automaattisesti jakaa kaiken tasan...heh.

Seuraavaksi on vuorossa jäisten kanansiipien irroitusoperaatio, jotta pääsevät koirat niidenkin syömistä harjoittelemaan. Paperille jo hahmoittelin seuraavaa koirien ruokatilausta ja kaupasta täytyy muistaa ostaa oluthiivaa.

Koirien jätökset olivat tänään kiinteät, joten tämä uusi ruoka sopinee ainakin sen puolesta ihan hyvin. Hajuhaittojakaan ei ole tänään ollut havaittavaissa