Milo -boy pääsi tänään hakuilemaan. Oltiin hyvällä kisaradalla, josta löytyi umpparit sekä ratamerkit valmiina ja ratakin on valmiiksi mitattu :) Tallattiin reilu sadanmetrin rata. Milolla kiintorulla.

Ensimmäinen lähetys oikealle ja etukulumasta löytyi avopiilosta ukko. Rulla tuli vauhdilla (pudotti mun edessä) ja näytölle lähtö vauhdikas.

Sitten lähetys vasemmalle ja Milo teki oikein loistavan tyhjän, josta minulta palkaksi nami. Läehtin vielä uudelleen vasemmalle siitä kohdasta mistä tuli ja palasi jälleen keskilinjalle. Sitten lähetin tyhjälle oikealle, samalla kun avustaja kävi tsekkaamassa, onko vasemmanpuolen umpipiilossa ukko, kuten piti. Olihan se ja Milo oli käynyt pariin otteeseen haistelemassa siinä ympärillä, mutta ei ottanut rullaa. Milo teki oikealle siis oikein hienon tyhjän ja sitten lähetin taas vasemmalle. Milo ei taaskaan ottanut umpparilla (joka erittäin tiivis) rullaa, vaan teki kauniin ison laatikon ja palasi keskilinjalle. Avattiin sitten umppari ja nyt Milo tulikin rullan kanssa, mutta pysähtyi kesken näytölle menon. Sitten jälleen alusta lähetettiin Milo hakemaan rullaa, joka tuli taas hienosti ja tällä kertaa myös näytölle meno meni hienosti. Palkaksi nameja.

Sitten lähetys oikealle, jonne kaunis tyhjä. Lähetys vasemmalle ja sinne myös kaunis tyhjä. Sitten jälleen oikealle tyhjä. Lähetin uudelleen oikealle siitä kohdasta mistä tuli ja ukko löytyikin kuusen alta. Rullantuonti ok ja näytölle lähti reippaasti. Palkaksi taistelut.

Ihan lopuksi otettiin vielä ylimääräinen umppari, jossa pieni luukku auki. Milo oli tarkistanut umpparin hyvin ja otti rullan ja näyttökin hyvä, taistelut palkaksi.

Elikkä umppariongelmaa oli havaittavaissa. Milo selvästi haluaa haistaa ja tarkistaa ihan läheltä ukon ennen rullan ottamista. Sinällään ihan hyvä, mutta todella umpinaisen umpparin kohdalla ei tämä onnistu. Nyt tarvitaan ehdottomasti lisää umpparitreeniä.

Ja märkiä oltiin koko porukka, kolmen tunnin sateessa olon jälkeen ;)