Olipa kivaa, kun meitä oli paikalle kerääntynyt peräti neljä  Ei tarvinnut yksin pakertaa. Milon otin kentälle ensin ja aloiteltiin noudoilla. Tein Milolle edelleen niin, että palkkasin narupalloa heittämällä kun tuli hyvällä laukalla kohti kapulan kanssa. Saatiin hyvät loppukiihdytykset :) Kertaalleen tein niin, että otin liikkeen luovutukseen asti ja palkaksi namit. Loppuun tietty vielä vauhdikkaasti narupallolla palkaten. Tämä treeni saattaa hyvinkin auttaa siihen, että Milo pysyy laukalla loppuun asti.

Sitten tehttiin luoksetuloa seisomaan pysäytyksillä takapalkan kera. Oikein hyvin, mutta jos Milo ei ollut ihan kuulolla (katsoi esimerkiksi muita koiria ja niiden palloja) niin heti meni pysähtyminen hiukan pitkäksi. Oli siis erittäin hyvä treenata häiriössä. Tosi hyvät stopit oli muuten. Kertaalleen liike ihan loppuun asti ja sitten lopuksi taas takapalkalla.

Liikkeestä maahanmeno ja seisomaan jääminen hyvin ja palkkasin ilman perusasentoa maahan ja seisomaan. Kaukokäskytkin hyvät :)

Paikkamakuu ilman takapalkkaa Topin ja Haran kanssa, Laru toimi liikkeenohjaajana. Milo pysyi hyvin, vaikka Topilla oli takapalkka. Oltiin pari minuuttia piilossa ja sitten palasin ja palkkasin Milon maahan nameilla ja loppuun vielä narupallon heitto. Heittelinkin Milolle sitten palloa jonkin aikaa.

Frodo pääsi myös kentälle. Heti alkuun sivulle siirtymisiä ja pientä seuraamista. Sitten heti välitunti ja sai leikkiä Pepin kanssa kentällä. Tämän jälkeen tehtiin vähän ruutua, merkkiä, seuraamista ja oman lempipallon etsintää heinikosta. Frodo sai tehdä myös eteenmenon pallolle. Sitten Frodo meni Haran ja Pepin kanssa paikkamakuuseen. Kävin vapauttamassa melko pian, sillä oli kamalan kylmä. Häiriköitiin sitten vielä nuorisoa tekemällä seuraamista niiden ympärillä, kun olivat paikkamakuussa.

Frodo sai vielä lopuksi leikkiä Pepin kanssa.

Oli kyllä ihan hirmuisen kylmä treenata!! Hallitreenit alkavat vasta joulukuun alusta, joten siihen asti kärvistellään vielä ulkona. Tai sitten jos tulee liian kylmä, niin pidetään vähän treenitaukoa.