Tein taas ennen hakutreenien alkua Frodolle esineruudun. Esineenä froteinen käteen laitettava hikinauha. Ensimmäisellä lähetyksellä ei löytänyt, mutta toisella löysi hienosti ja upea luovutus. Palkaksi makkaraa. Esine oli aika vaikeassa paikassa puun juurakossa.

Frodolla oli ensimmäinen ukko vasemmassa etukulmassa suorapalkalla. Ukko oli kokonaan kääriytyneenä maastoverkkoon.Vasenpuoli rataa oli yli 50 m syvä. Tämä meni hienosti ja Frodo eteni tosi hyvin keskilinjalle.

Toinen ukko oikeassa etukulmassa kuusen alla myöskin suorapalkalla. Tämä kanssa hienosti ja Frodo eteni hyvin keskilinjalla.

Kolmas ukko vasemmalla keskellä rataa. Piilo oli jyrkän kallion takana tiheän kuusen alla ja ukko vielä kääriytyneenä maastoverkkoon. Tämä ukko siis todella vaikeassa piilossa. Frodo teki kolme tyhjää, kunnes löysi ukon. Ukolla suora palkka ja Frodo jälleen eteni hienosti keskilinjalle. Frodo lähti aina hyvin ja reippaasti tyhjien jälkeen etsimään.

Neljäs ukko oikealla kahden kallion välisessä kolossa. Irtorullailmasu. Frodo lähti hienosti ja teki hyvän laatikon. Toi rullan todella upeasti eteenpäin keskilinjalla (ilman että kutsuin kertaakaan). Rulla putosi mun sivulle, mutta Frodo nosti sen ja toi ihan eteen, missä sai sitä pitää hetken aikaa. Näytölle lähti hienosti ja roikuin narussa ukolle asti, missä makkarapalkka.

Viides pisto vasemmalle oli tyhjä. Ensin Frodo lähti niin hitaasti, että keskeytin sen menon ja lähetin uudelleen. Nyt lähti hienosti ja teki ihan mahtavan tyhjän laatikon takalinjaa myöten. Annoin hyvästä tyhjästä palkaksi pari nakkia.

Viimenen ukko oikealla takakulmassa kallion päällä olevassa tiheässä kuusikossa. Lähetin Frodon aika hankalasta kallioisesta kohdasta. Lähti hyvin ja kipusi jyrkän kallion ja teki hienon laatikon ja löysi ukon. Palkaksi makkaraa ja taisteluleikkiä ;) Leikin Frodon kanssa autolle asti.

Oikein hyvä treeni. Frodo joutui tekemään todella paljon töitä, jotta löysi sen kolmannen ukon (jolloin tuli ne kolme ylimääräistä tyhjääkin). Silti seuraavalla ukolla meni ilmasu ihan nappiin. Oikein hyvä treeni. Ilma oli tosi raskas ja sateinen eikä mistään tuullut. Ensi kerraksi yritän miettiä Frodolle oikein hauskan treenin ja fyysisesti helpomman.