Eilen olikin aivan ihana ratsastustunti mahtavassa aurinkoisessa talvisäässä  Pakkanen hellitti sopivasti ennen tunnin alkua. Menin jälleen Sonjalla. Alkuun tehtiin paljon voltteja eri suuntiin ja avotaivutuksia. Pääpaino oli kuitenkin laukkatyöskentelyssä, ensin hyvä ja reipas laukkavauhti, josta sitten alettiin heppaa kokoomaan hitaammalle laukalle. Työskenneltiin sekä pääty-ympyröillä että keskiympyrällä.  Sonja oli oikein reippaalla päällä ja lopputunnista taipuikin jo ihan kivasti.

Ratsastuksen jälkeen tehtiin vielä Frodon ja Milon kanssa se tuttu neljän kilsan remmilenkki tietä pitkin. Olen ajatellut, että syvässä hangessa juoksemisen vastapainoksi  tekee koirien lihaksille hyvää jolkotella hyvin auratulla tiellä vähän rennompi lenkki.

Ensi viikolla minulla onkin ratsastustunti sekä lauantaina että sunnuntaina. Sunnuntaina yritän ratsastuksen jälkeen ehtiä myös Milon kanssa hakutreeneihin, ehtiminen riippuu siitä, kuinka pitkällä treenit ovat.

Milon maneesitokot on taas ensi torstaina ja pitäisi yrittää vähän iltaisinkin treenata sitä RallyTokoa vaikka ihan kotipihassa.