Meitä olikin lopulta loistavan suuri porukka smiley Aloitettiin yhteisellä paikkamakuulla. Napsaisin kännykällä kuvankin, kun Hessukin siellä pysyi. Hessulla oli edelleen etupalkkana lihapullat. Hebe on toinen vasemmalta (kummallakin puolella hemaiseva neito-bortsu). Kuvasta puuttuu oikealta puolelta 2 tai kolme koiraa, kun ei mahtunut kuvaan.

'

Paikkamakuun jälkeen kaikki treenailivat itsenäisesti yhdessä. Hessun kanssa tehtiin seuraamista ja oikealle kääntyminen on ajoittain huono, eli Hessun kontakti katkeaa siinä kohdassa todella usein. Kun sitä namin kanssa jonkin aikaa tehtiin, niin kyllähän se sitten onnistui. Minun täytyy myös itse muistaa kääntyä vasen jalka edellä. Täytyy kyllä harjoitella ilman koiraa. Luoksetulot oli hyviä ja liikkeestä seisomista tehtiin paljon narupallopalkalla, jonka jälkeen Hessu yritti tarjota sitä seisomista maahanmenossakin...plääh. Muuten Heben kanssa oli kiva treenata, eikä se ottanut muista juurikaan häiriötä. Ei edes lähtenyt muiden narupallojen perään...! Yhden koirakon kanssa tehtiin myös pientä ohitustreeniä irti seuraamisen yhteydessä ja hyvin Hebe keskittyi minuun.

Hessulle tehtiin myös kehääntuloharjoitus ja luoksepäästävyys. Molemmat ok :) Paikkamakuuta vielä muiden treenatessa ympärillä yhden koiran kanssa. Ensin ilman etupalkkaa (hieno) ja sitten vielä kertaalleen etupalkalla. Ok tämäkin.

Tänään tehdään taas paikkamakuuta Heben kanssa vieraassa paikassa (teen nyt ilman etupalkkaa). Täytyy myös kertaalleen tehdä liikkeestä maahan- ja seisominen ja katsoa, että se nyt muistaa mikä on mikäkin. Luoksetuonkin voi kertaalleen tehdä ja kotona pari ALO -hyppyä.

Juu-u, kokeet lähenee surprise