No niin, ensimmäinen työviikko loman jälkeen ohitse. Tästä se arki taas asettuu uomiinsa, joskin lapset ovat vielä pitkään kesälomalla. 

Hessun kanssa on pyritty päivittäin tekemään ylimääräinen 5 km (tunnin) reipas lenkki. Eilinen lenkki oli ensimmäinen Hessun lyhyemmässä turkissa ja olin yllättänyt, kuinka paljon vauhtia sille tuli lisää. Itse olen tottunut kulkemaan hitaammin Hessun kanssa, joten tuntui lenkin jälkeen omissakin jaloissa :) 

Aamusella tehtiin jo Hessun kanssa pientä treeniä kotikalliolla. Seiso - maahan kaukovaihtoja (etujalkojen edessä namipurkin kansi ja nami suoraan Hessulle suuhun, kun oli mennyt maahan). Tämä treeni onnistuu nyt jo joka kerta (ei enään etene ja lösähdä kannen päälle vaan hienosti menee paino takaosalla maahan). Seiso - maahan vaihto on ruvennut selvästi pelittämään jo pitkiltäkin matkoilta (esim. ruokakupin kanssa) ei enää etene yhtään. Vaikein vaihto seiso - istu treenattiin taas röhköpossu potkaistaan palkaksi -menetelmällä. Alkuun autoin "per" käskyllä jotta peruutti pari askelta ja sitten istumaan. Lopuksi pelkästään istu -käskyllä ja hienosti siirsi etujalkoja taakse eikä edennyt. Väliin yritti kyllä kovasti tarjota seiso - maahan vaihtoja (teki kyllä hienosti takapainoisesti nämäkin). Parin peräkkäisen hyvän jälkeen lopetettiin. Lopuksi vielä kertaalleen takapalkalla luoksetulo (molemmat pysät ja sivulta vasta vapautus), sekä suoraan seisomisesta vapautus. Hyvin onnistui. Josko tänään saisin aikaiseksi treenata myös sitä ruutua.

Sää on loistava ja kaikki koirat, kissat ja kilpikonna ovat jo nauttimassa ulkoilmasta :) Taidanpa itsekin suunnistaa ulos.