Ensinnäkin Pirrelle kiitos "maksamakkara vinkistä" se varmaan tepsii myös Jepelle :) Kerron sitten miten kävi.

Eilen olin Milon kanssa ihan kahdestaan 8 kilsan remmilenkillä. Milo käyttäytyi kyllä oikein mallikkaasti ja käveli siististi sivulla. Se ei noteerannut mitenkään vaikka kaksi belggaria sille haukahti eikä edes aidan takana möykkäävää ja juoksevaa sakemannia. Käytiin vilkaisemassa myös hevosia ratsastustunnilla, mutta nekin oli ihan ok. Pitkä matka lenkkiä kulki järven rantaa ja voi että Miloa olisi kiinnostanut se vaahtopäinen vesi :) Milohan uidessaankin usein metsästää niitä aaltoja. En kuitenkaan Miloa uskaltanut laskea uimaan, kun oli kova tuuli ja äkäsiä joutsenia lähistöllä.

Frodo ei ole enään ontunut, mutta jätin sen vielä täksikin päiväksi sisälle. Eilen Frodo sai lenkkeillä vapaana ja ainoastaan kotikallioilla enkä vienyt sitä pidemmälle lenkille. Milon kanssa saivat vähän riehua illalla, mutta vasta Milon lenkin jälkeen, jolloin Milo oli vähän rauhallisempi.

Rokki kissa oli myös iltasella ulkona ja totesin, että sille täytyy ostaa uudet valjaat. Nämä valjaat on isonnettu ihan maksimikokoon ja nyt jo vähän puristavat. Rokkia kiinnosti ihan valtavasti, kun pojat ajelivat mönkkärillä. Rokki tökötti korkealla kalliolla ja tarkkana seurasi poikien ajoa (heh).