Tänään töiden ja toisen lapsen vanhempainvartin jälkeen pakkasin Frodon ja kamat autoon ja ajettiin Luukin kentälle. Laskin muuten, että Luukissa pyöri ainakin neljä treeniryhmää samaan aikaan. Kentällä treenasi meidän oman yhdistyksen ryhmä ja sain luvan tulla hetkeksi häiriöksi (tekemään noudot) ja myös itse hyödyntämään häiriötä (kaksi muuta koiraa treenasi samaan aikaan) ja kentän reunalla odotteli nelisen koiraa.

Ensin nostatin hiukan tennsipallolla ja sitten tasamaa nouto. Frodo lähti ja toi reippaasti, mutta kun hiukan pitkitin kapulan ottoa alkoi sen pää teatraalisesti kääntymään valtavan kapulan painosta ;) ja kapula putosi. Otin koiran sivulle ja uusittiin liike, nyt meni oikein hyvin ja palkaksi pari pallon heittoa.

Sitten hyppynouto, joka meni ihan moitteetta (ei osumia esteeseen, kumpaankaan suuntaan). Palkaksi pari pallon heittoa.

Viimeiseksi A-este, sekin hienosti luovutusta myöten. Palkaksi pari pallon heittoa.

Sitten vielä hiukan hyväksikäytin häiriöitä ja otin seuraamista, kiertäen pari henkeä ja koiran. Frodolla pysyi kontakti kokoajan, mutta suorilla hiukan edisti. Seurasi oikein reippaana ja hyvin. Palkaksi pallottelua ;) ja metsälenkki.

Oikein hyvä treeni ja kerrankin Frodo jäi tottiksen jälkeen ihan sen näköisesti, että lisää.....tai sitten minä näin pahasti harhoja.