Milon oikea polvi leikattiin viime torstaina ja myös siitä oli eturistiside kokonaan poikki ja sisempi nivelkierukka pois paikaltaan (en nyt muista miten se hienosti sanottiin). Se osa kierukasta kuitenkin poistettiin. Tämä polvi korjattiin myös samalla TTA -menetelmällä, millä vasenkin polvi. Tämä oikea polvihan hajosi, kun Milo riehui vesiterapia-altaassa, sinne ei haluta enään :(  Onneksi sille jo leikatulle vasemmalle polvelle ei käynyt mitään samassa yhteydessä (ei ainakaan ole huomattu mitään oireita). Parin viikon kuluttua on tsekkaus, missä kuvataan molemmat polvet ja katsotaan mikä on tilanne. Tämäkin leikkaus meni hienosti taitavan kirurgin toimesta :) Tänään Milo varaa jo molemmille jaloille ja nostaa pissatessa molempia jalkoja (ei siis yhtäaikaa...heh). Eniten Miloa ehkä harmittaa, kun taas laitettiin se "tötterö" päähän. Milo yrittää jo pissalenkillä vetää vanhaan malliin, joten tarkkana saa olla.

Frodokin söi pari viikkoa sitten kipulääkekuurin, kun sen spondyloosi alkoi vaivaamaan. Syynä hypyt uimaan, en taas muistanut olla tarpeeksi varovainen sen kanssa rannalla, sehän ei ole tänä kesänä kun lähinnä kahlaillut ja kaivellut rantamudassa  ja sitten päättikin lähteä hirmuloikalla uimaan. Nyt on kuitenkin jälleen kunnossa ja hirmuisessa vauhdissa, äsken aamulenkillä sai Hessukin pinnistellä, että pysyi Frodon vauhdissa. Nutrolin Nivel -valmiste (mitä Frodo ja Milokin syö) on ihan selvästi vaikuttanut Frodon liikkeisiin ja minun mielestäni samalla myös mielialaan positiivisesti. Frodo saa nykyään taas hepuleita ja on muutenkin vallaton :)

Hessun kanssa pitäisi treenata tuleviin tokokokeisiin. Hiukan oli motivaatio nollassa, kun huoli painoi Milosta. Nyt jos taas ryhdistäytyisi :) Tänään aamulla Hessu sai ruuan paikkamakuun kautta. Eteninin ainakin 30 metrin päähän ja odottelin sielä kolmisen minuuttia (olin myös tarkkana, että Hessu oli rentona paikkamakuussa). Ruokakuppi oli etupalkkana. Palasin Hessun taakse, siitä vierelle (missä taas seisoin pitkään) ja rauhallinen vapautus ruokakupille. Tänään olisi ohjelmassa myös esineruutua Hessulle ja Frodolle, Hessulle hiukan tokoa sekä Hessun pesu ja turkin selvittely (plääh). Viikon päästä olevan näyttelyn laput tulivat ja jos kerrankin laittaisi Hessun turkin ajoissa kuntoon...ei tarvii kasvattajankaan niin hävetä ;)

Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille :) Vielä kaksi viikkoa töitä ja sitten jään minäkin lomalle (sitten kun alkaa ne kuumat säät.....:)