Milon tottis

Milolle ensin naksuttamalla perusasentoa ja siinä pysymistä. Sitten pari seuraamispätkää. Sitten otin kolme kertaa peräjälkeen liikkeestä istumisen ja narupallo lensi heti palkaksi kun Milon takapuoli osui maahan. Nämä oikein hyviä, ehkä se Milo tosiaankin on hiffannut tämän liikkeen idean :) Ihan viimeiseksi otin vielä naksuttamalla perusasennon ja pitkän pätkän siinä pysymistä ja katsekontaktin pitoa. Oikein hyvä, tähän lopetettiin.

Frodon minitottis sisällä

Frodon kanssa treenattiin taaksepäin seuraamista (kaksi askelta) ja Frodo menikin oikein reippaana, piti katsekontaktin ja pysyi suorassa. Otin myös seuraamista kaksi askelta eteen ja seuraamista yksi askel vasemmalle. Pari kertaa meni oikein hyvin myös tämä yksi askel sivulle, mutta välillä jäi vinoon ja silloin en palkannut, otin vain rauhassa uudestaan. Treenattiin myös täyskäännöksiä. Frodo oli innoissaan ja lopetettiin, kun oli vielä kova into päällä.

Frodon ilmasut

Frodolle taasi ilmasut uudella kiintorullalla. Ensimmäiseltä ukolta tullessa autoin vanhaan tapaan sanomalla pari metriä ennen "pitää, pitää". Toi oikein hyvin eteen ja irrotti vasta käskystä. Toiselta ukolta tullessa en auttanut mitenkään ja Frodo toi silti kiintorullan tiiviisti mun eteen ja irrotti vasta käskystä. Näytöt hyvät ja taistelut palkaksi. Siirryin myös reilusti eteenpäin vastaanottamaan Frodon ukolta (kolmiomalli). Oikein hyvä Frodo!

Milon ilmasut

Milo lähti myös innoissaan ukolle, mutta ensimäisen rullan toi niin vauhdilla, että lipesi mun kädestä ja putosi. Lähetin hakemaan uuden rullan ja nyt tuli rauhallisemmin käteen asti. Lähti hyvin näytölle. Toiselta ukolta rulla tulikin heti hyvin käteen asti ja lähti näytölle innoissaan. Palkaksi reippaat taistelut. Tänään Milo ei sählännyt näyttöliinaa kiinnittäessä ja näytölle lähtiessä, joten sujui paremmin kuin eilen. Eli Milokin ihan hyvä!