Aloitin taas Frodon kanssa ja tunnareilla. Ensin vein hajustetun kapulan todella hyvin piiloon ja lähetin Frodon hakemaan sen pitkältä. Sitten hain taas hajustamattoman kapulan mukaan (jonka laitoin näkyvään paikkaan) ja sen oman kapulan jemmasin taas heinien alle. Ekalla kerralla kävi taas niin, että Frodo toi ensin sen kapulan minkä näki ja minä taas tungin sen taskuun ja katselin taivaalle. Frodo mietti hetken ja lähti sitten etsimään ja toi oikean. Siitä palkka. Seuraavalla kerralla oli jo tuomassa sitä väärää kapulaa, kun selvästi muisti, että ei tää näin menny...se pudotti sen ja rupesi etsimään ja löydettyään toi sitten minulle sen oikean kapulan. Palkka ja kehut :) Viimeisellä kerralla Frodo ei välittänyt siitä näkyvillä olevasta jälleen uudesta hajustamattomasta kapulasta vaan etsi heti ja toi sen heinien alle piilotetun oikean :)) Mahtikehut ja palkka!! Jätettiin taas hautumaan.

Sitten otettiin eri paikassa mitä eilen niitä ruutuun juoksemisia. Ensin pari kertaa ja vapautus suoraan pallolle ruutuun. Sitten tein kerran niin, että lähetin Frodon rutuun ja käskin maahan. Frodo meni hienosti maahan ja annoin maata siinä hetken ja vapautin sitten pallolle (pallo siis oli ruudussa jo valmiina). Hyvin meni.

Lopuksi otin Frodon kanssa parin askeleen seuraamista eteen, taakse, vasemmalle ja oikealle. Muut ihan ok (otin peruuttamisen seinän vieressä kylläkin), mutta oikealle seuraamisen perusasentoa joudun edelleen auttamaan namilla, sillä muuten jää aivan vinoon.

Milolle tallattiin sitten esineruutu ja jemmattiin sinne kolme esinettä. Ekan löysi kyllä hyvin, mutta kävi nostamassa koipea esine suussa. Pudottikin esineen moneen otteeseen mun eteen, kunnes luovutus onnistui (pureskeli esinettä myös, kun oli niin tohkeissaan). Toinen esine löytyi hyvin, ei pureskellut ja hyvä luovutus. Kolmatta esinettä etsittiinkin sitten pitkään, lopulta löytyi. Pudotti kerran vahingossa (taisi johtua siitä kun läähätti niin kovasti) nosti itse ja toi mulle. Milo kyllä löytää esineet ja jaksaa etsiä, luovuttamiseen täytyy taas kiinnittää enempi huomiota.

Sitten lähdettiin metsälenkille ja molemmat koirat ryntäs tietty metsälampeen uimaan matkan varrella :)

Kateltiin myös koirien kanssa, kun kirjosiepon poikaset päättivät lähteä pesäpöntöstä. Aikamoisella syöksyllä lähimpään puuhun (ihmeen hyvin ne osasivat heti lentää ;)